ja też za prędkość ale nie popylalam tak szybko jak TyOmg poproś o złagodzenie kary z powodu ciąży ja ostatnio dostałam mandat 400 zł za prędkość, oj bolało i to bardzo tymbardziej, że parę dni wcześniej przeszlam na bezplatny urlop wychowawczy
reklama
jadę
Dawaj
a gdzie? Bo ja SzczecinDawaj
Oj to niedaleko bo Warszawawszystkie drogi prowadza.do stolicya gdzie? Bo ja Szczecin
przemyślałam to na chłodno nie pasuje do Was w sensie do tego spotkania przecież Wy łapiecie oddech bez dzieci ja zaburzyła bym Wam ten rytm będąc z Werką Trudno musicie poczekać rok na mnieOj to niedaleko bo Warszawawszystkie drogi prowadza.do stolicy
Dawaj na weekend to przynajmnie ja z cora bede bo @Pchełka216 przynajmniej zostawi Natusie z tata my i tak o dzieciachprzemyślałam to na chłodno nie pasuje do Was w sensie do tego spotkania przecież Wy łapiecie oddech bez dzieci ja zaburzyła bym Wam ten rytm będąc z Werką Trudno musicie poczekać rok na mnie
Magda 1234
Fanka BB :)
Trzymaj trzymaj jak najdłużej ten brzuszek..a Torbę spakuj bo jak Ci masz zacznie dowozić brakujące rzeczy to.mozesz.sie zdziwić koleżanka z sali jak poprosiła męża o bieliznę tomjej stringi przywiozl ale się śmialiśmy,,tak to.jest z tymi facetamiOj oby nie za szybko
U nas dopiero 30t3d. Jeszcze mam nadzieję wytrzymać w trzypaku chociaż do połowy października. Właśnie kupiłam jakieś części do laktatora, poluje na otulacz do fotelika, bo mam tylko jeden. Gniazduję
Niedługo wezmę się za torbę do szpitala, lepiej żeby sobie czekała.
chciał dobrzeTrzymaj trzymaj jak najdłużej ten brzuszek..a Torbę spakuj bo jak Ci masz zacznie dowozić brakujące rzeczy to.mozesz.sie zdziwić koleżanka z sali jak poprosiła męża o bieliznę tomjej stringi przywiozl ale się śmialiśmy,,tak to.jest z tymi facetami
reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
Ja z Bielan więc blisko, ale synuś jeszcze do żłobka nie idzie więc jak z nim to roztrzaskał by kawiarnię. Podczytuje Was cały czas, ale mój syn nie pozwala na trzymanie tel dłużej niż sekundę.