karolina ja jak w 10 tyg zaczełam plamić to za telefon i do mojej położnej, odzwoniła że za godzine mam się stawić w szpitalu i mam emergency scan
ja bym nie bagatelizowała żadnych plamień czy krwawień może spróbuj ze swoją położną? ja swojej jeszcze wtedy nie znałam nawet, numer wyszukałam na liście z datą pierwszego spotkania z położną. Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego, odpoczywaj i uważaj na siebie.
mamcia gdzie nad morze się wybieracie :-) nad którą plażę? współczuję bólu brzucha, te upały źle wpływały na wszystkich, to napewno nic poważnego!
towicz witaj spowrotem :-) no to niezlą niespodziankę zrobił Wam synuś ;-)jak po tutejszym scanie?
trusia może spróbuj z tymi probiotykami? ja się dokładnie nie znam na takich problemach bo jak narazie nigdy nie miałam tfu tfu
aleksiel my właśnie kończymy urządzać pokój starszej córki a potem bierzemy się za kącik dla małego, będzie z nami w sypialni mieszkał
super te naklejki wyglądają, u Amandy też naklejałam.
Wczoraj dopadło mnie spuchnięcie i okropny ból nóg. Myślałam że będę chodzić po ścianie przez całą noc :/ naszczęście przez noc opuchlizna zeszła, ból nadal jest. Mam nadzieję że te upały troche puszczą bo już mam dosyć
Byłam wczoraj u logopedy z Amandą, stwierdziła że nie jest tak źle, powinna zdania składac już itd ale że są dzieci które nie potrafią jednego wyrazu wykrztusić..