reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

Ja wczoraj mialam okropny stres, myslalam, ze skoro juz minal termin poprzedniego poronienia to moge czuc sie bezpieczniej i moj bobas jest bezpieczny. Po pracy zaczelam plamic, mialam czarne mysli:/ lezalam do poznego wieczora w lozku i mi przeszlo. Kurcze ciekawe czy do konca ciazy bede miala takie jazdy?:(
Karolina musisz sie oszczedzac, kiedy masz scan? Uwazaj na siebie.
Ja dzis nocka ok, bez zadnych boli.
Dzis chcemy jechac z dziecimi nad morze mam nadzieje ze pogoda dopisze ;-).
Milego dnia ;-)

reklama
dziewczyny uwazajcie na siebie.
W razie czegokolwiek leccie do GP i proscie o skierowanie do Early Pregnancy Unit na scan. Jak bedziecie naciskac to na pewno Was wysle! Ja w pierwszej ciazy od razu dostalam jak tylko powiedzialam ze krwawie, takze to plotka, ze w Uk maja wywalone na wczesne ciaze... Zalezy na kogo sie trafi i jak bardzo sie naciska!

Odpoczywajcie a ja zabieram sie do malowania :)

scam mam na 12sierpnia ale chyba w poniedzialek zadzwonie na Early Pregnancy Unit zeby sie upewnic, ze wszystko ok, zadzwonie do pracy i wezme kilka dni wolnego zeby wypoczac.

Aleksiel -sami bedziecie malowac te wzory na scianie czy macie kogos?

Karolina, tak zrob! Do 12 jeszcze duzo czasu... Powiedz ze mialas poronienie poprzednio i poprzesadzaj troche z objawami.
Wzory to gotowe naklejki z ebaya :) taka zdolna to nie jestem. Jest ogromny wybor, za male pieniadze, wpisz sobie nursery sticker.

karolina ja jak w 10 tyg zaczełam plamić to za telefon i do mojej położnej, odzwoniła że za godzine mam się stawić w szpitalu i mam emergency scan :tak: ja bym nie bagatelizowała żadnych plamień czy krwawień może spróbuj ze swoją położną? ja swojej jeszcze wtedy nie znałam nawet, numer wyszukałam na liście z datą pierwszego spotkania z położną. Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego, odpoczywaj i uważaj na siebie.

mamcia gdzie nad morze się wybieracie :-) nad którą plażę? współczuję bólu brzucha, te upały źle wpływały na wszystkich, to napewno nic poważnego!

towicz witaj spowrotem :-) no to niezlą niespodziankę zrobił Wam synuś ;-)jak po tutejszym scanie?

trusia może spróbuj z tymi probiotykami? ja się dokładnie nie znam na takich problemach bo jak narazie nigdy nie miałam tfu tfu

aleksiel my właśnie kończymy urządzać pokój starszej córki a potem bierzemy się za kącik dla małego, będzie z nami w sypialni mieszkał :tak: super te naklejki wyglądają, u Amandy też naklejałam.

Wczoraj dopadło mnie spuchnięcie i okropny ból nóg. Myślałam że będę chodzić po ścianie przez całą noc :/ naszczęście przez noc opuchlizna zeszła, ból nadal jest. Mam nadzieję że te upały troche puszczą bo już mam dosyć :baffled:

Byłam wczoraj u logopedy z Amandą, stwierdziła że nie jest tak źle, powinna zdania składac już itd ale że są dzieci które nie potrafią jednego wyrazu wykrztusić..

Dzien Doberek dziewczeta:-)

Uwazajcie na siebie,odpoczywajcie i oszczedzajcie sie:tak:

U nas nie za zimno ale tez bez upalu ....super taka pogoda mi odpowiada jeszcze nie wiem co dzis ma w planach moja druga polowa ale cos kombinuje da sie to wyczuc na kilometr.

Hej

Verita powodzeia i wspaniałej zabawy, dużo miłości i szczęścia dla Was

Agata nóżki w górę :)

Karolina oby ci się udało wcisnąć na scan, zawsze to uspokojenie

Kasoku oby nastrój się poprawił

Alekisiel dziękuję, zaraz posprawdzam

Jak człowiek ma z rana lenia to tak zostaje na kanapie do południa, a w garnkach cicha :D

Dziekuje Wam za mile slowa.Co ma byc to bedzie i na pewno sie nie poddam:)

Ja w pl kupowalam naklejki na sciane i wygladaja super, kazdy kto przychodzi do nas podziwia dzielo na scianie:D

Agatakat jezdzimy do Shoeburyness, tam jest zawsze spokuj i piasek na plazy [FONT=arial, sans-serif][/FONT];-).
My wczoraj caly dzien siedzielismy na plazy, twarz mam taka czerwona ze szok :szok:. Wczoraj pozno wrocilismy to odrazu kapanie i do wyrek, tona piachu z nas wyleciala :-p.
Uciekam pranie wstawic, i ogarnac w domu, milego dnia....

reklama
Nie lada niespodzianka to była z ta zmianą płci , ale jak to kilka mi osób powiedziało skoro masz jakieś sukieneczki to spoko bo w Szkocji mężczyźni noszą spódniczki :-D Na Scanie było ok wszystko dobrze Max waży 344g kręcił się , aż musiałam zmieniać pozycję na boki. Jedyne co mnie wkurzylo to ,ze musiałam czekać ponad godzinę na to żeby wejść na scan mimo umówionej godziny ...

Do góry