reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam wszystkich :tak:
Cos tu pusto ostatnio, co u was?
My narazie w domu ale pewnie gdzies wyruszymy :tak:
Karolina jak sie czujesz, plamienie ustalo? Bylas u lekarza?
Mi dzisiaj przyszedl list ze szpitala, scan mam dopiero na 05.09 :sorry2: jeszcze miesiac czekania, myslalam ze bedzie pod koniec sierpnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Wizyte u poloznej mam 23 sierpnia.
Dziewczyny gdzie sie podziewacie? Nikt nic nie pisze :-(, strasznie tu pusto....

Ostatnia edycja:
Hej, plamienie ustalo po ok 2godz i pozniej juz bylo wszystko wporzadku, dzis bylam u lakarza i genialna pani doktor powiedziala, ze nie ma sie czym martwic bo to sie zdarza, a jak to poronienie to nic nie moga zrobic:/
Dzwonilam do polskiego gina i powiedzial, ze jak znow sie cos bedzie dzialo to mam przyjechac.
Na razie leze i wypoczywam:)

A jak u Was, jak sie czujecie?

JA jestem, podczytuję, ale wiecie jak to jest dziecko w domu, chłop w domu to jak dwójka :D a poza tym ta głowa mnie ciągle boli, po godzinie od wzięcia tabletka znowu ból... po południami praca i tak w kółko

Mogę już pwoeidzieć że pojutrze scan, w końcu!!!

Karolina to bardzo dobrze ze plamienia ustaly. Odpoczywaj jak najwiecej.
Trusia77 oj nareszcie scan :tak:, ja juz czekam z niecierpliwoscia :tak:.
Ja mam dzis mdlosci od rana :baffled:, meczace to jest strasznie.
tygryseczek jak sie czujesz?
Gingerka gdzie sie podziewasz??????

Dziewuszki mam pytanko czy któraś z was miała w trakcie ciąży podwyższoną ilość płytek krwi i mieszkała już w uk?? Dziś miałam wizytę na oddziale położnictwa i z moich wyników wynika , ze póki co fajnie to nie wygląda w dodatku jakieś zapalenie z moczu wyszło ale jak to oni jeszcze musi sie to w krwi potwierdzić :( dziś znów mnie kuli i w piątek mają być wyniki a pózniej na list mam czekać i ewentualnie jak poziom sie nie zmniejszy to mnie do lekarza hematologa wyślą. Pytam sie Was ,bo może któraś miała podobnie a jestem ciekawa jak tutaj to leczą . Jedyne co dziś tylko usłyszałam od znajomej , ze ona miała podawany raz w tygodniu zastrzyk... Póki co czekam na wyniki i staram sie już nie wertowac neta odnośnie tej przypadlosci kobiety w ciąży :dry: A jak wy się czujecie gwiazdy :-)

Towicz86266 ja ci niestety nie pomoge, jestem zielona w tym temacie. Spokojnie czekaj na wyniki i badz dobrej mysli ;-).
Dziewczyny z tego co pamietam to duzo scanow przypada na sierpien, przypomnijcie kiedy macie te scany :tak:. Wiem ze napewno maja w tym miesiacu Karolina, Gingerka i Trusia77 pominelam kogos?

mamcia10 dobrze sie czuje oprocz bolu brzucha bo czasami boli a tak ani mdlosci tylko wilczy apetyt heh :)
Najgorzej ze juz nie moge doczekac sie tej wizyty no ale ide 14 do lekarza po odbior wynikow z tarczycy bo robilam 25go i tak dlugo trzeba czekac...:(

reklama
Nie martw sie brzuszek boli bo macica sie powieksza :tak:. Scan pewnie zrobia ci w drugiej polowie wrzesnia. Wiem ze to czekanie jest straszne ale musimy sie nauczyc angielskiej cierpliwosci :rofl2:.

Do góry