reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
niestety w Polsce korzystam z telefonu di internetu i na razie nie mogę wstawiać fotek ale malutka i chudziutka moja dzidzi.
dziś jestem wykończona od rana załatwianie do domu wróciliśmy po 9 godzinach. nie wiem jak ja zniose dzień ślubu cały dzień na nogach i do tego kawał nocy . zaczyna mnie to przerażać. ..

Na rozstępy to chyba tylko operacja ale przeciw to kazdy krem olejek wszystko co natlusci. Ja zawsze używałam najtańszego i nie mam ani jednego ale myślę ze to bardziej geny
Dokladnie geny. Ja nic nie uzywalam i tez nie mam rozstepow. Moja mama nie ma i siostra tez.
Ja padam spac, zrobilismy sobie 5 godznna wyprawe do parku i jestem zmeczona na maxa :-p.

NIewiem od czego bo na zakupach i u znajomych i seksik był,a potem 4g w robocie z dupką na krześle i cały dzień mam zielonkawe upławy :( jak mnie wkurza ta opieka tutaj, oczywiście położna kazała czekać, że to normalne. W pl już bym miała jakeś globulki bo u mnie są skłonności do grzybicy. A może pamiętacie jakie można w ciązy?

Świruję już. Gdzie ten następny piątek>???

Verita no cięzko ci będzie ale to twój wspaniały dzień

Agata no właśnie jak się czujesz?

Alekisiel ja nic nie kupuję bo to początek, ale już sie doczekać nie mogę. Teraz to marzę aby zobaczyc Fasolkę i żeby zdrowe i niech serduszko ładnie bije

To czas się kłaść? zjadłam córce biszkopty, mąż dostał opindol, zupę wstawie. O i witamiy bo mam problem z pamięcią żeby je brać

reklama
trusia bo tu trzeba wymyślać objawy czyli niw ama wydzielina ale dodaj do tego ze śmierdzi i że Cię strasznie swędzi. ja zawsze czytam objawy na internecie i je mowie inaczej to do niczego się u nich nie dojdzie

Do góry