reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Polaa jak wywolywany to nie mozna rodzic w wodzie-przez to mi sie nie udalo:-(
Sunshine6 ja do porodu w wodzie kupilam sobie biustonosz sportowy,bo nie chcialam byc calkiem nago;-) No ale i tak do porodu sie nie przydal,dopiero po porodzie:-)
Ja wam powiem ze tez juz bym chciala czerwiec i rodzic,a tu jeszcze 3 miesiace
Sunshine6 ja do porodu w wodzie kupilam sobie biustonosz sportowy,bo nie chcialam byc calkiem nago;-) No ale i tak do porodu sie nie przydal,dopiero po porodzie:-)
Ja wam powiem ze tez juz bym chciala czerwiec i rodzic,a tu jeszcze 3 miesiace
Ostatnia edycja:
Sunshine6
Dzia dziewczyny jak by mi sie udalo w tej wannie to ja sobie tez kupilam stroj kapielowy i chce go sobie na body przerobic, zeby d.... nie swiecic. Nio ale nigdy nic nie wiadomo wiec pizamke tez zakupilam :-)
Kurcze Wy tu piszecie, ze juz byscie chcialy rodzic a mi sie chyba nie spieszy, oczywiscie chcialabym juz miesc mala przy sobie ale do samego porodu mi nie spieszno, nie wiem co mnie czeka i tego sie boje
Kurcze Wy tu piszecie, ze juz byscie chcialy rodzic a mi sie chyba nie spieszy, oczywiscie chcialabym juz miesc mala przy sobie ale do samego porodu mi nie spieszno, nie wiem co mnie czeka i tego sie boje
kamilalopez
Karis niestety w pizamce wskoczyc do basenu nie mozemy Moj D standardowo bedzie ze mna tylko do momentu az powiedza ze mam zaczac przec i wroci na sale dopiero jak juz urodze,o ile w ogole bedziemy mieli z kim Olivie zostawic.
Sunshine6 tez tak mialam w pierwszej ciazy,wcale mi sie nie spieszylo do porodu chociarz chcialam juz mala tulic.Ale teraz w drugiej ciazy jestem wiecznie przemeczona,itd musze sie Olivia zajmowac i nie da sie wylegiwac na sofie jak ona nie spi wiec wole juz koniec ciazy,urodzic-wiem ze bede czesto wstawac w nocy i sie nie wysypiac ale to bedzie inne zmeczenie niz teraz
Polaa dlaczego mozliwe ze bedziesz miec cesarke?
Sunshine6 tez tak mialam w pierwszej ciazy,wcale mi sie nie spieszylo do porodu chociarz chcialam juz mala tulic.Ale teraz w drugiej ciazy jestem wiecznie przemeczona,itd musze sie Olivia zajmowac i nie da sie wylegiwac na sofie jak ona nie spi wiec wole juz koniec ciazy,urodzic-wiem ze bede czesto wstawac w nocy i sie nie wysypiac ale to bedzie inne zmeczenie niz teraz
Polaa dlaczego mozliwe ze bedziesz miec cesarke?
Sunshine jak to moja kolezanka powiedziala, za drugim razem kobieta bardziej sie boi bo juz wie co ja czeka
kamilalopez mialam juz jedna cesarkę i w kwietniu mam spotkanie w sprawie porodu wlasnie, wydaje mi sie, ze nie beda ryzykowac i beda chcieli od razu zrobic cc
tak wstepnie cos polozna mi mowila, ja nie bede sie przeciwstawiac bo w sumie niech bedzie ta cesarka a nie, ze znowu dwie doby meczarni a nie daj Boze i na koniec znowu pokroja
wiadomo ze po cc mozna rodzic naturalnie jak sie kobieta uprze (i nie tylko) ale chyba lekarze nie za bardzo chcą, np. rana moze peknac w trakcie itp.
Sama nie wiem co robić
po pierwszej cesarce czulam sie rewelacyjnie wiec jakby teraz tez tak bylo to super ale nigdy nie wiadomo, bolu sie nie boje tylko jakis powiklan w trakcie porodu
kamilalopez mialam juz jedna cesarkę i w kwietniu mam spotkanie w sprawie porodu wlasnie, wydaje mi sie, ze nie beda ryzykowac i beda chcieli od razu zrobic cc
tak wstepnie cos polozna mi mowila, ja nie bede sie przeciwstawiac bo w sumie niech bedzie ta cesarka a nie, ze znowu dwie doby meczarni a nie daj Boze i na koniec znowu pokroja
wiadomo ze po cc mozna rodzic naturalnie jak sie kobieta uprze (i nie tylko) ale chyba lekarze nie za bardzo chcą, np. rana moze peknac w trakcie itp.
Sama nie wiem co robić
po pierwszej cesarce czulam sie rewelacyjnie wiec jakby teraz tez tak bylo to super ale nigdy nie wiadomo, bolu sie nie boje tylko jakis powiklan w trakcie porodu
Ostatnia edycja:
kamilalopez
Polaa ta kolezanka chyba ma racje Ja sie tylko modle zeby moj porod byl szybki jak ten pierwszy tonie bedzie zle:-) Co do cesarek to z tego co ja slyszalam to tutaj nie chetnie robia nawet jesli sie mialo juz jedna-lekarze probuja zmuszac kobiety jak najdluzej do porodu naturalnego.Ja nie mialam cesarki ale mialam operacje kilka lat temu i mam szrame na jakies 20cm przez caly brzuch i od poczatku pierwszej ciazy nikt nawet nie wspominal ze moze beda musieli robic cesarke i rodzilam naturalnie.Przedtem mieszkalam poza Londynem ale w polowie ciazy przenioslam sie do Londynu i tutaj tez nikt sie ta szrama nie przejmowal-teraz urodze w tym samym szpitalu,juz raz mialam konsultacje z powodu tej operacji ale stwierdzili ze jesli 1wsze urodzilam naturalnie to teraz tez moge ale umowili mnie na kolejne konsultacje w 36 tygodniu dla pewnosci.
kurcze a ja wlasnie slyszalam, ze mozna nawet miec cc na zyczenie
malo tego znam dziewczyne, ktora tak panicznie bala sie porodu naturalnego i prosila o cc i jej zrobili a mi polozna mowila na ostatniej wizycie ze raczej tez ja bede miala wiec nie wiem jak to jest tak naprawdę.
Wazne, zeby wszystko poszlo jak najlepiej i Maly byl zdrowy.
Mojej blizny po cc prawie nie widać
malo tego znam dziewczyne, ktora tak panicznie bala sie porodu naturalnego i prosila o cc i jej zrobili a mi polozna mowila na ostatniej wizycie ze raczej tez ja bede miala wiec nie wiem jak to jest tak naprawdę.
Wazne, zeby wszystko poszlo jak najlepiej i Maly byl zdrowy.
Mojej blizny po cc prawie nie widać
kamilalopez
Polaa moze u was w okolicy robia ale ja juz od roznych dziewczyn slyszalam ze tutaj nie za bardzo cesarki chca robic i musza miec naprawde mocna podstawe.Wiec pewnie tak jak z wszystkim,co szpital to co innego:-)
reklama
hej
moja Amelka chora nie poszła do przedszkola noc mamy lekko nie przespaną oby to nie było nic poważnego.NIestety nici z moich planów wypadu na miacho no cóż może za tydzień
miłego dnia
moja Amelka chora nie poszła do przedszkola noc mamy lekko nie przespaną oby to nie było nic poważnego.NIestety nici z moich planów wypadu na miacho no cóż może za tydzień
no raczej u nas z cc też nie tak łatwo ale polaa ale jak u ciebie łatwiej to po prostu to wykorzystajPolaa moze u was w okolicy robia ale ja juz od roznych dziewczyn slyszalam ze tutaj nie za bardzo cesarki chca robic i musza miec naprawde mocna podstawe.Wiec pewnie tak jak z wszystkim,co szpital to co innego:-)
miłego dnia
Podziel się: