reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

garbi chcę wiedzieć czy dają napewno gaz i czy zszywają po porodzie bo ja byłam szyta dwa razy, za pierwszym razem miałam problemy z rozwarciem drugi poród spoko i nie wiem czy jechać do szpitala czy zgodzić się na to birth centre:eek:

reklama
Karis78 gaz dostałam od razu, a co do szycia ja szyta nie byłam bo nie pękłam ale sprawdzała mnie położna jak to tam wygląda i czy szyć będzie musiała. Ja na BC zdecydowałam się jak już rodzic zaczęłam bo chciałam w wodzie i tylko tam są wanny do dyspozycji u nas.

hejka Dziewczyny :)
jestem pierwszy raz na tym watku
mieszkam w Chatham i jestem w 31 tyg ciazy, porod niby 1-6 maj :)
mam pytanku jaki krem na poranione sutki mozecie polecic? najbardziej zalezy mi na takim co nie trzeba jego zmywac :)

Hej dziewczyny

Co tam u was? Ja ostatnio nie mialam weny na pisanie.Czekam teraz na wyniki znow i mam nadzieje ze po tym drugim antybiotyku bakterii juz nie ma.

Amelka witaj

Czarnula witaj.Polecam Lansinoh Lanolin,jest bardzo dobry i nie trzeba zmywac przed karmieniem-kosztuje ok 10 funciakow

hej
garbi dzięki za odpowiedź w sumie to jakby coś miało być to przewiozą mnie karetką razem z położną do szpitala a fakt tam też mają te wanny i można chodzić sobie po ogrodzie:tak: w sumie fajny klimat tam jest
witam nowe mamy;-)
czarnula ja kupiłam little angel z asdy i tak jak kamila lansinoh Lanolin ten mam sprawdzony i jest dobry:tak:a popękane przy amelce miałam sutki do krwi
a swoją drogą czy w wannie faktycznie jest lepiej mniej boleśnie?

wczoraj sadziłam kolejne kwiatki i z kolan za szybko się podniosłam oj bolał kręgosłup dobrze że mąż wrócił wcześniej to mogłam poleżeć i dziś nie jest już źle. Trochę martwi mnie ta akcja bo tu jeszcze dwa miesiące....
u nas dziś leje buuuuu
pozdrawiam

ja byłam przez chwilę w wannie i wcale mi to nie pomogło, ból był taki sam, ale jak masz szansę to warto spróbować, na Ciebie może inaczej podziałać :)

reklama
Witam się i ja :)
U nas trochę chorobowo-tzn ja przeziębuona i Natasha chora-antybiotyk ma pierwszy raz. Kaszle strasznie,lekki katar i od kilku dni temp ok 38. Ale ogólnie jest w dobrej formie i sił na rozrabianie nie brakuje więc nie nudzi mi się :)

czarnula ja tez używałam ten krem co dziewczyny polecały i bardzo polecam. Miałam tez jakiś tańszy,który w bootsie kupowałam ale nie był aż tak dobry.

Do góry