reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
dziewczyny, powiedzcie mi ile razy Wasze dzieciaczki jedza, odkad wprowadzilyscie warzywka itp??
Moj maly je mleko 210ml o 8, 12, 20 o 14-15 zupke , wczesniej jadl mleko jeszcze o 16 a owoce do poludnia ale popoludniowa butle odstawil i wychodzi na to ze musze owoce dawac popoludniu....
nie wiem czy najada sie ta zupka, na to wychodzi, czy to przez zabki ;/ ale jest szczesliwy wiec chyba tyle mu wystarcza, no i pije miedzy posilkami....

Ostatnia edycja:
aga Twoj jeszcze jest malutki wiec glownym jego jedzonkiem powinno byc mleko :)

Amanda je:
6/7 mleko z kleikiem 180, 10 mleko - 90/150, 11.30/12/13 - obiad, 14 mleko - 150/180, 16 mleko albo deserek, 19 po kapieli mleko z kleikiem 180

pandorka gratulacje!!!!

U mnie z jedzeniem jest 6-7rano mleko 150 albo 180ml, 11 mleko 150, 14:00 obiadek sloiczek, troche herbatki, 17:00 mleko, 18:30, 19:00 deserek sloiczek albo kaszka, 20:30 mleko 180ml juz na sen :)
agatakat no mala juz che siedziec na maxa, obraca sie tez ciagle na macie edukacyjnej i pieknie sie podnosi, wydaje mi sie ze chwila moment i bedzie raczkowac. Syn moj juz raczkowal jak mial 7 mies :) siostra idzie w jego slady ;)

hej
mamcia ja mam takie same wrazenie jesli chodzi o mojego syna... pelza i podnosi sie caly czas.... a od paru dni zauwazyl nogi i nic tylko je ciagnie do siebie - komedia z nim jest, a jakie koncerty mamy w domu- bezcenne

dziewczyny bylam ostatnio u gp i pierwsza lekarka w Londynie ktora mi powiedziala ze dorze ze wczesniej maly zaczal dostawac inne jedzonko, powiedziala ze jak czasem nie chce jesc mleka zeby sie nie marwtic i polecila mi jogurty... narazie jeszcze sie z tym wstrzymam, bo wszystko wrocilo do normy- mleczko 4x210ml zupka i deserek no i piciu miedzy czasie.... a problemem byly dwie dolne jedyneczki, ktore juz zaraz nam sie pokaza :)
dzis piekna pogoda, takze udanego dzionka wszystkim :)

no ona mowila ze sa takie od 4 miesiaca... ja znalazlam z cow&gate i z hippa( ale te to sa owoce z jogurtem, dzisiaj otworzylam i w smaku i wygladzie jak owoce moze z domieszka jogurtu....
a mleko krowie podono uczula, rozne rzeczy uczulaja ale jesli nie dasz nie bedziesz wiedziec... moj maly od ok 1 miesiaca pil rumianek z miodem i wszystko ok-znajomej lekarka to polecila jak maly sie przeziebil(ma 2 miesiace)- oczywiscie tylko odrobinka miodu....
kupilam tez cow&gate ale narazie mu nie daje, poza tym ten jogurt trzeba od razu zjesc nie wolno trzymac w lodowce a tego hippa mozna do 48h.... zawsze jogurcik mozna samemu zrobic :)
a i sa jakies z heinz pudding i to dla kazdego wieku

Sa jogurciki dla dzieci, a raczej robione na bazie jogurtu Cow&gate, moja mala bardzo lubi narazie jadla tylko truskawkowy :)

reklama
Moja mala wciagnela na poczekaniu caly jogurcik :tak:

Załączniki

• DSCN6971.jpg
    DSCN6971.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 29
  • 110401_162402.jpg
    110401_162402.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Do góry