reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

podobno to, że chce się mieć tłumacza przy porodzie trzeba zgłosić max do 20go tyg. ciąży, ale nie wiem ile w tym prawdy-pisze na podstawie tego, co mi powiedziała moja koleżanka, której na porodówce odmówiono tłumacza ze względu na to, ze wcześniej nie zgłosiła :/

reklama
W srode znowu mam wizyte u poloznej to sie jej zapytam jak to jest z tym tlumaczem. Moj maz sie upiera ze jak zwykle pankuje, a poradze sobie ze wszystkim, ale wiecie jak to jest jak boli przestaje sie myslec. W szpiatach jak jezdzilam na badania tlumacza nie potrzebowalam wiec moze rzeczywiscie jestem przewrażliwiona.

irka252, ja ogladalam ten program "one born every minute" i tam podlapalam duzo slowek zwiazanych z porodem i ciaza, a do tego z ulotek i ksiazki od poloznej i na szkole rodzenia. Mam nadzieje, ze dam rade :)

W srode znowu mam wizyte u poloznej to sie jej zapytam jak to jest z tym tlumaczem. Moj maz sie upiera ze jak zwykle pankuje, a poradze sobie ze wszystkim, ale wiecie jak to jest jak boli przestaje sie myslec. W szpiatach jak jezdzilam na badania tlumacza nie potrzebowalam wiec moze rzeczywiscie jestem przewrażliwiona.

a jak ty sie ogulnie czujesz?

szczęśliwa23, witaj :) gratuluje dzidziusia, ja jestem z Manchesteru, a termin juz niebawem bo na poczatek listopada ale tutaj sa mamy lutowe (nie tylko z UK):

Luty 2011

reklama
szczesliwa witaj! tutaj sa ciezarne z wysp w roznych terminach :tak:

irka mi jeszcze troche zostalo ale tez juz powoli mam dosyc, wygladam niczym gozzilla :-D

Do góry