reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

agatakat, tutaj jest opisane co to jest z moja dlonia:

Zespół cieśni nadgarstka – Wikipedia, wolna encyklopedia

tylko ze u mnie nie jest bardzo zaawansowane, a powodem jest to ze woda sie zatrzymuje w organizmie przez ciaze i ze krew inaczej plynie - tak powiedziala GP.

DZIEKI ZA TEGO LINKA
JA DZIS JUZ SIE DO gp UMOWILAM BO OD TYGODNIA TO MAM
koszmar
nasila sie w nocy a w dzien nie moge dobrze noza czy dlugopisa trzymac
bol niesamowity
a w nocy zwlaszcza jak spie na tej stronie to budze sie jakbym dloni nie miala
tez zauwazylam ze mam dlon spuchnieta...od ciazy-tak powiedziala ginekolog-ze minie po..ale na razie to mi coraz gorzej z tym jest

upierdliwa dalej ejstem wlasnie nawrzeszczalam na moja mame w sumie to nie wiem o co

reklama
DZIEKI ZA TEGO LINKA
JA DZIS JUZ SIE DO gp UMOWILAM BO OD TYGODNIA TO MAM
koszmar
nasila sie w nocy a w dzien nie moge dobrze noza czy dlugopisa trzymac
bol niesamowity
a w nocy zwlaszcza jak spie na tej stronie to budze sie jakbym dloni nie miala
tez zauwazylam ze mam dlon spuchnieta...od ciazy-tak powiedziala ginekolog-ze minie po..ale na razie to mi coraz gorzej z tym jest

upierdliwa dalej ejstem wlasnie nawrzeszczalam na moja mame w sumie to nie wiem o co

mam to samo-wyslali mnie do fizjoterapeutki,a ona dala mi spacjalne opaski uciskowe na noc-i szczerze u mnie to dziala

joasia79, ja mam zajecia o karmieniu piersia dwa dni po Tobie :/ wiec lipa.. ale jakbys nie dala rady pojsc to moge Ci pozniej strescic :)

coffee, najgorsze jest to, ze mi GP nic nie poradzila, tylko, ze przejdzie samo.. a jak boli to boli.. :( powiedziala, tylko, ze moge sobie taki usztywniacz kupic na reke, narazie nie kupilam.. podobno dobrze jest miec probiflowana podkladke pod myszke do komputera i cwiczyc sciskajac pileczke. Jesli Twoj GP bedzie mial jakis pomysl, jak sie tego pozbyc wczesniej albo chociaz troche pomoc.. to napisz :)

olcia23, a zadnych cwiczen nie kazali robic? Skoro u Ciebie opaski dzialaja, to musze sobie tez kupic.. tylko jak to jest po angielsku? :)

hej wszystkim! :) dzisiaj mam 50 dni do terminu porodu :tak::tak::tak:

wczoraj mi przyszla z ebay poduszka rogal do spania - polecam ja, naprawde duzo lepiej mi sie spalo. a potem bedzie (miejmy nadzieje) pomocna przy karmieniu a potem jako podparcie dla dziecka siadajacego. :-)

irka a nie czujesz sie lepiej z mysla ze Twoj partner/maz ktory moze byc przy porodzie zawsze moze Ci pomoc z angielskim :tak: ? pozatym nie sadze zeby bylo cos skoplikowanego push albo nie push i tyle :-)

agatakat problem w tym ze on nie umie za dobrze angielskiego, ja jestem od niego lepsza ale jakos tak dziwnie pankuje ze gdyby cos poszlo nie tak to tych terminow medycznych nie znam.
olcia23 dzieki za slownik napewno poczytam.

reklama
Do góry