reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

agatakat, melodyjka mila dla mnie tez :) najpierw puszczalm pozytywke z tej karuzelki nad lozeczko ale prawde mowiac dzialala mi na nerwy :) tylko jak wlaczam melodyjki do brzuszka, to malutki zamiast zasypiac to zaczyna tancowac :)

Co do spania, to chyba taki urok 3 trymestru, zawsze cos.. mnie zwykle budzi potrzeba siusiu, a pozniej zasnac nie moge bo albo niewygodnie albo boli nadgarstek.. albo nie wiadomo dlaczego.. :/

reklama
Olcia- wielkie gratulacje niech mała zdrowo chowa:tak::tak: nareszcie sie doczekałas heheh

teraz kolej na reszte:-p

a ja sie dzis czuje jak by mnie ktoś wyrzuł i wymiotał:sorry:

Mam takie pytanko, w Polsce mozna kupic takie podklady poporodowe ktore sie kladzie pod pupe na lozko w razie jakby sie przecieklo.. szczegolnie w szpitalu ale w domku tez, czy w Angli takie cos mozna kupic? Bo nie wiem nawet pod jaka nazwa szukac, a w sklepach nie widzialam.. a jesli nie, to czy chociaz maja takie cos w szpitalu?

Mam takie pytanko, w Polsce mozna kupic takie podklady poporodowe ktore sie kladzie pod pupe na lozko w razie jakby sie przecieklo.. szczegolnie w szpitalu ale w domku tez, czy w Angli takie cos mozna kupic? Bo nie wiem nawet pod jaka nazwa szukac, a w sklepach nie widzialam.. a jesli nie, to czy chociaz maja takie cos w szpitalu?

kochana czy sa podklady pewnie tak chociaz ja nie mialam kupilam sobie podpaski giganty i to wystarczylo bo i tak obsesyjnie o 1 h chodzilam i sprawdzalam hahha

Irka- na kiedy masz termin bo suwaczka nie posiadasz??????? dobrze ze z dzidzia wsio ok

reklama
Do góry