reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
To samo u mnie, ja ogolnie jestem panikara. I strasznie sie boje bolu. Wiec wolalabym miec chociaz swiadomosc, ze moge dostac znieczulenie.
Chociaz z drugiej strony tlumacze sobie, ze tyle kobiet rodzi dzieci i jakos zyje :happy:
Popytam poloznej w czwartek o te porody w wodzie.

Bajeczka z tego co wiem to przy 2giej opcji tez nie dadza znieczulenia bo jak wychodzisz z wody to jest juz za pozno zeby je podali wiec w obydwoch przypadkach trzeba cierpiec troszke:-)Jesli chcesz miec opcje znieczulenia w razie czego,chyba bedziesz musiala rodzic normalnie.
Ja jak za 2 tygodnie pojde do poloznej to jeszcze sie wypytam jak to dokladnie wszystko wyglada

Witam drogie panie! Czy mnie jeszcze pamiętacie? Długo mnie nie było,urwanie głowy z dwójką maluchów... powoli nadrabiam posty. jutro ide na pierwsze szczepienie Samanthy i po jakąś antykoncepcje. co prawda biore tabletki moje sprzed ciąży ale miałam tylko jedno opakowanie i juz mi sie kończy. zastanawiam sie nad implantem,myslicie ze to dobry pomysl? i jak sie nazywa po ang? no chyba ze znow jestem w ciazy-mam nadzieje ze nie bo chyba w wariatkowie bym wyladowala ale ostatnio z dnia na dzien przytyam 4kg i wciaz bym jadla... pozdrawiam cieplutko!!!

cześć wszystkim
strasznie dzisiaj wieje.Jak samopoczucie?Ja dzisiaj spałam jak zabita:-),ale po poprzednich nieprzespanych nocach i tak czuje sie zmęczona:-(

TAJCHI nie zdążylam jeszcze doczytać postów do końca i nie wiem czy jeszcze ma biegunke ale na przyszłość dla wszystkich mam kiedyś jak mój Kacperek miał biegunke tydzień czasu nic nie pomagało dałam mu do picia WYGAZOWANA COLE napił sie kilka razy i jak ręką odjął. nawet piediatrzy podobno polecają(tak wyczytałam w necie) pozdrawiam cieplutko!!!

Dzień dobry :-)

junia21,

my się jeszcze nie znamy, więc witam :tak:

Jak dziś spałyście drogie Panie ? Mnie tak bolą plecy, że nie wiem jak się nazywam :eek:

reklama
no witam serdecznie Maureen:tak: jak sie czujesz? mnie tez strasznie bolą plecki miedzy łopatkami,nie wiem czemu... mała dużo marudzi ale mój mężuś kupił w zeszly piątek świetną kołyske fisher price i przynajmiej w dzień wiecej śpi. pozdrawiam cieplutko!!

Do góry