reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

paula niestety na tej stronie sa komentarze ludzi ktorzy zostali tak samo potraktowani jak ty! czekaja po 2 miesiace a oni sobie z tego nic nie robia! z tego co widze to chyba najlepiej zglosic to do banku gdzie masz karte ( bo pewnie placisz jakies ubezbieczenie przy karcie ) i powiedziec ze zostalas oszukana to moze oni zwroca ci kase :( przykro mi...

reklama
Paula niefajnie z tym wóżkiem.
Olinda a jak malutka ma apetyt na nowe dania, czy pluje?
Tajchi mój tez nie chudy, lepiej niech ma zapasy, fajne są takie dzidzie pączusie, słodko się tuli:)))

Paula7 to tylko na policje musisz zgłosić bank nie zwróci Ci pieniędzy. Przykro kochana musisz kupic nowy wózek, a pieniądze za tamten może odzyskasz za kilka miesięcy.

Czesc dziewczyny, powiem wam ze tez juz strasznie sie nudze w tym domu, a moje kochanie mysli ze mi tak fajnie obijac sie w domu samej. Ale mam teraz zaplanowane malowanie pokoiku dla dzidzi i bede miala zajecie, bo chce sama namalowac na scianie malowidlo :-) wiec troche mi to zajmie.
Paula- wspolczuje ale zgadzam sie, ze powinnas to na policje zglosic, banki raczej nie maja z tym nic wspolnego tak mi sie wydaje.
Pozdrowka

hej dziewczyny!!!
melduje sie ze od 17 dni jestem szczesliwa mamusia ,cesarke wspominam bardzo milo nie potrzebnie tyle sie zamartwialam
Szymon urodzil sie 10 marca o godz 9.44 wazyl 3200 i 54 cm dostal 9 pkt apgar:-)
paula
wspolczuje sytuacji z wozkiem:szok:
pozdrawiam

zQo - GRATULACJE super ze wszystko poszlo dobrze i ze jestescie zdrowi :tak::-) buziaki dla Ciebie i synusia trzymajcie sie cieplutko

zQo- gratuluję! Fajnie, że jesteś zadowolona i malutki zdrowy. Gorąco pozdrawiam;-).
Miałam nadzieję, że ten guzek to tylko kolejny torbiel ale niestety tym razem to guzek do usunięcia chirurgicznego:-(. Ale postanowiłam poczekać z tym do powrotu do domu, bo teraz chyba i tak czeka mnie to wycinanie a przecież muszę przede wszystkim zajmować się chłopcami:)
No ale dość już tego smucenia:-) bo już za jakieś 7 tyg. wracam, na pewno minie szybko więc trzeba się cieszyć nie:tak:?

reklama
Medio z maja mala jest tak ziemniaczki z marcheweczka jadla chetnie nastepnie dalam jej jablko z banankiem tez chetnie zjadla tylko ze wieczorkiem bolal ja brzuszek i narazie nic jej nie dawalam z tego tez wzgledu ze bardzo bolaly ja dziasla poprostu masakra nic nie chciala jesc chyba ze zimne :-( na szczescie dzisiaj bylo spokojnie i zobacze moze jutro dam jej jakis soczek.

Przyjemnego wieczorku zycze

Do góry