reklama
Dzien dobry
Moje dziecie nie spi od 5 30 :-( takze ja siedze ratuje sie kawka a mala sobie w najlepsze gada i pokrzykuje och jak bym chciala pospac chociaz do 9 ale mam wymagania co?
Matisek chyba masz racje dzisiaj sprobuje dac jej samo jabuszko a co do cesarki to w Polsce tez bardzo sie wycierpialam a tutaj jak mialam to rewelacja .
Milej soboty Kobietki
Moje dziecie nie spi od 5 30 :-( takze ja siedze ratuje sie kawka a mala sobie w najlepsze gada i pokrzykuje och jak bym chciala pospac chociaz do 9 ale mam wymagania co?
Matisek chyba masz racje dzisiaj sprobuje dac jej samo jabuszko a co do cesarki to w Polsce tez bardzo sie wycierpialam a tutaj jak mialam to rewelacja .
Milej soboty Kobietki
Witajcie kochane mamusie!!!!!!
Wracam do was zalamana i zla....
Ostatecznie okazalo sie ze firma zostala przejeta przez bank i juz nie istnieje... ale tez jest dobra strona kase maja oddac mam zglosic sie do swego oddzialu bakowego i tan maja byc wyplacane...
Tylko jestem zla bo juz dawno mialam go miec a tu dupa... dalej trzeba czekac... na szczescie mam kase aby zamowic drugi... no a na zwrot pewnie tez bede troszke czeka... oj ja to kuzwa mam chyba pecha...
Wracam do was zalamana i zla....
Ostatecznie okazalo sie ze firma zostala przejeta przez bank i juz nie istnieje... ale tez jest dobra strona kase maja oddac mam zglosic sie do swego oddzialu bakowego i tan maja byc wyplacane...
Tylko jestem zla bo juz dawno mialam go miec a tu dupa... dalej trzeba czekac... na szczescie mam kase aby zamowic drugi... no a na zwrot pewnie tez bede troszke czeka... oj ja to kuzwa mam chyba pecha...
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Paula- dobrze, że pieniądze odzyskasz, a kupić jeszcze na pewno zdążysz.
ZQO-- GRATULUJEEEEEEEE.... Z CALEGO SERDUSZKA MOCNO!!!!!!!!!!!!!
mamunia- no cale szczescie tylko ciekawe kiedy oddadza... na szczesicie mam jeszcze cosik na koncie to mi starczy... mam nadzieje ze sie pospiesza ze zwrotem i nie bedzie problemow... ale ciesze sie ze to sie teraz wyjasnilo a nie po...
mamunia- no cale szczescie tylko ciekawe kiedy oddadza... na szczesicie mam jeszcze cosik na koncie to mi starczy... mam nadzieje ze sie pospiesza ze zwrotem i nie bedzie problemow... ale ciesze sie ze to sie teraz wyjasnilo a nie po...
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
paula nie martw sie bo na pewno dasz rade zamowic drugi !! jak chcesz to napisz jaki ci sie podoba to poszukamy w jakis porzadnych sklepach internetowych. ja wszystko dla corki zamawialam przez neta i najdluzej to 5 dni czekalam.
medio , stefanka - dziekuje mamusie... ale raczej juz nie bede zamawiac narazie przez neta... moj M jest zly i nie chce narazie ryzykowac... w poniedzialek jade do kilku sklepow i zobacze jakie maja oferty... jeszcze raz dziekuje mocno... a z ta kasa to tez sie troszke nabiegam i na udowadniam ze wplacalam... mysle tylko ze szybko oddadza... no zobaczymy...
reklama
karolinka577
mama Oliverka
Tajchi mialas racje, lekarz kazal mi dalej lykac paracetamol i brac strepsils, powiedzial mi ze za malo paracetamolu biore i zebym zwiekszyla dawke do 8 na dobe... ja sie chyba wykoncze :-(
Paula bardzo przykro mi, ale ciesz sie kochana ze pieniazki chociaz odzyskasz.
Zqo gratuluje! :-)
Paula bardzo przykro mi, ale ciesz sie kochana ze pieniazki chociaz odzyskasz.
Zqo gratuluje! :-)
Podziel się: