reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Zaczęłam Kacperkowi podawać marchewke świeżo wyciśnieta 3 dni temu codziennie pił ok 50ml jest bardzo zadowolony jak pije taki soczuś,nic mu nie było więc wczoraj zaczęla podawac marchewke z jabłkiem z Bobofrut,i wypił troszkę strasznie kwasne to jest nawet dla mnie a mały tak fajnie sie krzywił a ja mu dawała aby popatrzec na jego minki(ale ze mnie mamuska:-D) super wygladał z taka kwaśna miną,ale juz go nie męcze dziś podam inny soczek zobaczymy jego reakcje.
Wczoraj tez zagęsciłam kleikiem ryżowym z bobovity mleczko wcinał jak szalony,myslałam,ze na dłużej mu w nocy starczy,że dłużej pośpi ale gdziez tam standart co 3-4 godziny pobudka na jedzonko.
Kupki gęściejsze i marchewkowe troszkę niestrawiona ta marcheweczka ;-)ale mniej smierdzące :-D

hej dziewczynki!
ale u mnie jest paskudna pogoda, wieje tak ze moze glowe urwac, szok!

mnie tez bol krocza meczy, najgorzej jest jak mam sie podniesc z lozka...
i teraz dolaczyl jeszcze bol w dolnej parti plecow, ale jeszcze 3tg i wszystko minie :-)

ja dzisiaj wybieram sie do lekarza, od poniedzialku walcze z angina.... ale nic mi nie pomaga z naturalnych sposobow :baffled: wiec na 5 ide do GP, mam nadzieje ze cos mi da konkretnego! czytalam gdzies ze w PL to nawet antybiotyk podaja bo nie sprawia zagrozenia, mam nadzieje ze mi tez dadza cos silnego, bo juz mam dosc!

buziaki

karolinka pewnie dostaniesz paracetamol,cóż by innego Ci mogli dać.
medio je je i to sporo mały grubasek

A podałam małemu inny soczek marchew pietruszka i jabłko troszke go rozcięczyłam wodą bo był bardzo gęsty i nawet zjadł i chyba mu smakowało

Witajcie mamusie!!!
mam do was ogromna peosbe... jakies 6 tygodni temu zamowilam wozek i nadal go nie mam....
zaplacilam za niego... ciagle dzwonie i pisze do nich a oni mnie zmywaja jakimis glopimi odpowiedziami... sklep miesci sie na.....

11-14 SUNBEAM ROAD
BEDFORD
MK 42 7BY
www.twoleftfeet.co.uk

jesli mozecie to bardzo prosze aby ktos sprawdzil czy ten sklep jeszcze istnieje i co z mojim zamowieniem... jestem tym wszystkim zalamana za 5 tygodni mam termin a ja nie ma wozka ani kasy... co mam robic.... przeciez nie polece do nich... ja mieszkam w Irlandii pol...
kuzwa jestem zalamana....
stracilam kupe kasy i nic nie mam....
prosze o pomoc!!!!!!!!!!
bardzo mocno!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(

Bernadeta mala jest slodka:-)a wiesz ze dostalam ten JA z job centre:tak:
Tajchi jestes szczesciara ze twoj maluszek ma taki apetyt:-D
Paula probowalam wejsc na ten link i nic:-(a ten adres na wyszukiwarce google nie instnieje:no:przykro mi:-(
matko jak mi sie nudzi w domu:wściekła/y: jak ja wytrzymam do tego porodu:no: moj maz sie smieje zebym napisala ogloszenie ze szukam kolezanek do picia kawy:-D

paula7 niestety ten link nie działa:(( duzo zaplacilas za wozek?? dziwie sie, ze przez tyle tygodni nie zrealizowali zamowienia, zazwyczaj w UK jesli cos kupujesz przez net wysylaja bardzo szybko:((

melka moj maz takze twierdzi, ze siedzenie w domu to cala przyjemnosc, ale panowie nie maja pojecia jakie to moze byc straszne...ja juz nie mlam pomyslow na to co ze soba zrobic:(

reklama
Do góry