reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
promyk , karolinka - no dzieki kochcne mamusie... teraz jeszcze nowy kupic... oj oj...

medio - tobie tez kochana milej niedzieli zycze...

Ja troszke zmartwiona juz nie tym zastanym wozkiem.... no ale brzuszkiem... mam ciagle malutki i nic nie rosnie... oststnio na wizycie polozna powiedziala ze moj brzuszek jest o 5 tygodni za maly pod wzgledem wieku ciazy... no i w nastepna srode czyli 07.04.2009 mam USG... troszke sie boje... na szczesie dzidzia jest strasznie aktywna czy to dzien czy noc... ciagle skacze i kopie... wiec wiem ze z nia wszystko ok...

ZQO gratuluje malego szczescia!!!
Paula nie przejmuj sie, jestes drobniutka to jakim cudem masz miec brzusio wiekszy od siebie:-D Moja siostra tez jest szczuplutka i rodzi za miesiac a jej brzuch wyglada tak jak twoj na zdjeciach;-)

Co do wozka to ja juz zaczelam sie rozgladac (chyba bardziej z nudow ):-) Nie lubie zakupow przez internet bo ja musze dotknac, zlozyc, rozlozyc, sprobowac itd
Wiecie moze czy sa jakies inne sklepy w londynie procz mothercare, gdzie moglabym poogladac wozki?
Na razie najlepszy jaki widzialam to mothercare mychoice - fajna i praktyczna sprawa: gleboki i spacerowka w jednym:tak:

Paula nie smutaj się , mi też mówili,że dziecko nieduże, takei w sam raz a miałam duże 4200, więc mierzenie brzuszka nie jest wiarygodne, a ile masz w pasie cm?

Paula a Ja wysoka jestem, a brzuszek miałam malutki taki fajny zgrabny hehe
Przynajmniej mi nie przeszkadzał jak ubierałam buty:-D

melka- dziekuje slicznie...

medio- ja mam 94cm...od ponad miesiaca nic nie rosnie... ale dziekuje z calego serduszka...

promyk- no tak tak... mi tez wszyscy mowia ze mam malutki i zgrabniutki... dziekuje..

matisek- sliczne malenstwo...slodkie...

reklama
Witam,
Mamunia jedyne symptomy jakie u mnie sie pojawily, to symptomy bezradnosci, wkurzenia i zdenerwowania....
Jestem przeterminowana jak cholera:baffled:

Cos mi sie wydaje, ze bez ingerencji osob trzecich nie urodze.
Bylam przekonana, ze urodze przed terminem, bo u mnie w rodzinie wszyscy sie tak rodzili:((( Widocznie dziecko ma wiecej genow ze strony M.

Do góry