reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Zgadza sie a dokladniej dzień chłopaka obchodzi sie 3 razy w roku. Dowiedzialam sie ze dzis swieto chlopaka przed chwila z wiadomosci :szok: poszperalam w internecie i okazuje sie ze ich swieto wypada dzis czyli 10 marca, 30 wrzesnia i z tym trzecim terminem roznie bywa, raz czytalam ze w kwietniu ale czytalam tez ze 24 lutego (ale to w rosji) Musze teraz nadrobic i czyms zaskoczyc moje kochanie jak wroci z pracy :-D

czesc laseczki
juz od niedzieli od 2 rano jestem w szpitalu i zostane tutaj do nastepnej niedzieli kiedy to beda wywolywac porod bo mam skurcze a nie mam rozwarcia, chcieli mnie wyslac dzisiaj do domu ale zrobilam wojne i zostalam jak juz bede w domu to wam wszystko opisze bo tujest internet ale klawiatura do kitu

czesc dziewczynki :-)
a ja bylam dzisiaj na wizycie u poloznej, w koncu dostalam wniosek o pregnancy grant, z dzidzia wszystko ok, tzn maly uzlozony jest glowka w dol, serduszko ladnie bije i cisnienie ok.

Bernadeta trzymaj sie :-) jeszcze troche i bedziesz miec swoje malenstwo w ramionach, trzymam kciuki :-)

Pozdrawiam was dziewczynki goraco

bernardeta- SUPER ze sie odezwalas...juz sie zamartwialam co u ciebie... dobrze ze ich zaatakowalas to wyszlo na twoje... mam nadzieje ze szybciutko wszystko pojdzie... powodzenia kochana...

Bernardetka, kochana a Ja miałam nadzieję, że już po wszystkim:-(. Ale świnie, że każą Ci sie tak długo męczyć:szok:, co im szkodzi pomóc Wam już dziś. Normalnie brak Mi słów bo przecież maleństwo też się męczy podczas skurczów. Trzymamy za Was kciuki;-). Buziaczki.

To znow ja :)
mam pytanko jeszcze o ten insurance number, zeby sie o niego ubiegac trzeba miec dokument potwierdzajacy ze szukam pracy (tak bynajmniej wyczytalam) na innym forum wyczytalam tez ze jak sie dzwoni zeby umowic na rozmowe i podaje ze potrzebne to jest do benefitow to nie chca umowic, czy to prawda? Lepiej jak zalatwie sobie ten papierek ze szukam pracy czy jak im powiem ze potrzebuje to do benefitow? aha i czy jesli moj partner ma nin i ho to czy ja tez to potrzebuje? napiszcie mi jak to zalatwic, mam jeszcze czas ale chcialabym juz cos zaczac zalatwiac zeby potem nie bylo takich problemow. :)

reklama
Sachmecia bardzo ale to bardzo podobnie(jak nie tak samo) jest u mnie tzn w Londynie.. Pacjentki są traktowane "hurtowo".
Ja juz mezowi powiedzialam ze nastepne dziecko to albo bede do Polski latac albo do weterynarza ;-)

Do góry