reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
No Ja wczoraj dostałam bombonierke, a obiecałam sobie zadnych czekoladek hehe no ale wkońcu wczoraj był nasz dzien więc się skusiłam :tak:

Bede miala SYNA!!!!!!!!! :szok:
I okazuje sie ze jestem tydzien dluzej w ciazy, drugi szok:tak:
Wszystko wyglada prawidlowo, maluszek zdrowy ale strasznie uparty:-)
Wyobrazcie sobie, ze skubaniec maly podczas badania siedzial sobie na podkurcznych nogach i nie dal sie zbadac z tylu wiec usg trzeba powtorzyc;-)
Zadne pukanie, gniecenie brzucha, czekolada ani spacer nie zmusily uparciucha do przekrecena sie:-)

tak po ciuchutku liczylam na coreczke.....;-)
wiem, nie powinnam, najwazniejsze ze wszystko ok ale juz ubieralam w myslach corcie w sukieneczki:-)
bernadetka to chyba juz pojechala... mam nadzieje ze to nie ja widzialam dzis w szpitalu w bolach w poczekalni:sorry2:

czesc dziewczyny, cos dlugo mnie nie bylo, ale tak sie zaczytalam w ta ksiazke o ciazy co dostalam od poloznej:-D no i uczylam sie terminologii. powiedzcie czy ktoras z was wie co to znaczy beanbags? sprawdzalam juz chyba wszedzie i nadal nie wiem, a jest o tym wspomniane przy pytaniach dotyczacych plany porodu.
a wlasnie powiedzcie tez robilyscie plan porodu? czytalam ze robi sie to w 7 miesiacu, wiec mam jeszcze czas :) ale juz teraz wszystkiego chce sie dowiedziec.
aha i jak tu mozna wkleic swoj suwaczek?? :) bo chcialam tez sobie wstawic a nie umiem:-p.

Cześć Wszystkim

Mój maluszek śpi w dzień po 20 min więc trudno coś naskrobać na forum a jak nie śpi to cały czas przy cycu by siedziała.
Pierś jedna jak na razie przestała boleć więc jest lepiej niż było tylko to spanie w dzień- koszmar ale daje radę.
No chyba że się położę koło Milenki to wtedy to śpi.

Wczoraj była u nas położna pobrała krew z pięty ale mała dała koncert aż mi jej szkoda było no ale cóż ważne że ma zrobione badanie.
Czekam teraz na HV i nie wiem kiedy się zjawi oby jak mam mieszkanie posprzatne bo moja Ola to potrafi narobić bałaganu taki, że szok
Padam z nóg już coś doba dla mnie ma za mało godzin szczególnie na sen i odpoczynek. Ale juz się pocieszam że za kilka miesięcy będzie super
Dzisiaj pierwszy raz widział uśmiech Milenki przez sen taki mimowolny aż mi serducho z radości skakało.
Zmykam się kąpać żebym miała czas chociaż w wannie poleżeć przez 10 min

Miłej nocy Wam życzę

Czesc dziewczynki :-)
Matisek- specjalnie dla Ciebie- link, bo nie umiem wytlumaczyc....:-D BROWN XL FILLED FAUX LEATHER BEANBAG BEAN BAG BEANBAGS on eBay, also, Bean Bags Inflatables, Living Room Furniture, Home Garden (end time 06-Apr-09 20:30:54 BST)
Planu nie pisalam....:no: Polozne sie mnie pytaly przy porodzie, co i jak ma byc.
Olinda- witaj kochaniutka! :-):-)
medio- chlopaki mowisz ok? A Krzys daje rade w szkole?
asinka- za kilka miesiecy?????? Dobre sobie.... za kilkanascie kochana :)
No no ciekawe jak tam nasza Bernardetta.....:tak::-)

reklama
asinka z mówią,że takie maleństwa usmiechaja się do Aniołków (bo narazie są to wiadomo niesiwadome odruchy)
Alex Krzyś radzi sobie w szkole, tylko coś ostatnio nie chce mu sie chodzic do szkoły, bo mówi,że chce byc ze mna i Karolkiem w domu, haha, no i mi pomagać bym nie była "samotna".
Melka gratuluje synka! No to teraz obmyślaj sobie jak tu synunia będziesz stroić, też są fajne ciuszki, a syn zawsze jest za mamą, wiem, z doświadczenia, to Ty będziesz w domciu Księżniczką, jako jedyna kobitka.

Całuski dla Was.

Do góry