reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
No Ja wczoraj dostałam bombonierke, a obiecałam sobie zadnych czekoladek hehe no ale wkońcu wczoraj był nasz dzien więc się skusiłam :tak:

Bede miala SYNA!!!!!!!!! :szok:
I okazuje sie ze jestem tydzien dluzej w ciazy, drugi szok:tak:
Wszystko wyglada prawidlowo, maluszek zdrowy ale strasznie uparty:-)
Wyobrazcie sobie, ze skubaniec maly podczas badania siedzial sobie na podkurcznych nogach i nie dal sie zbadac z tylu wiec usg trzeba powtorzyc;-)
Zadne pukanie, gniecenie brzucha, czekolada ani spacer nie zmusily uparciucha do przekrecena sie:-)

tak po ciuchutku liczylam na coreczke.....;-)
wiem, nie powinnam, najwazniejsze ze wszystko ok ale juz ubieralam w myslach corcie w sukieneczki:-)
bernadetka to chyba juz pojechala... mam nadzieje ze to nie ja widzialam dzis w szpitalu w bolach w poczekalni:sorry2:

czesc dziewczyny, cos dlugo mnie nie bylo, ale tak sie zaczytalam w ta ksiazke o ciazy co dostalam od poloznej:-D no i uczylam sie terminologii. powiedzcie czy ktoras z was wie co to znaczy beanbags? sprawdzalam juz chyba wszedzie i nadal nie wiem, a jest o tym wspomniane przy pytaniach dotyczacych plany porodu.
a wlasnie powiedzcie tez robilyscie plan porodu? czytalam ze robi sie to w 7 miesiacu, wiec mam jeszcze czas :) ale juz teraz wszystkiego chce sie dowiedziec.
aha i jak tu mozna wkleic swoj suwaczek?? :) bo chcialam tez sobie wstawic a nie umiem:-p.

Cześć Wszystkim

Mój maluszek śpi w dzień po 20 min więc trudno coś naskrobać na forum a jak nie śpi to cały czas przy cycu by siedziała.
Pierś jedna jak na razie przestała boleć więc jest lepiej niż było tylko to spanie w dzień- koszmar ale daje radę.
No chyba że się położę koło Milenki to wtedy to śpi.

Wczoraj była u nas położna pobrała krew z pięty ale mała dała koncert aż mi jej szkoda było no ale cóż ważne że ma zrobione badanie.
Czekam teraz na HV i nie wiem kiedy się zjawi oby jak mam mieszkanie posprzatne bo moja Ola to potrafi narobić bałaganu taki, że szok
Padam z nóg już coś doba dla mnie ma za mało godzin szczególnie na sen i odpoczynek. Ale juz się pocieszam że za kilka miesięcy będzie super
Dzisiaj pierwszy raz widział uśmiech Milenki przez sen taki mimowolny aż mi serducho z radości skakało.
Zmykam się kąpać żebym miała czas chociaż w wannie poleżeć przez 10 min

Miłej nocy Wam życzę

Czesc dziewczynki :-)
Matisek- specjalnie dla Ciebie- link, bo nie umiem wytlumaczyc....:-D BROWN XL FILLED FAUX LEATHER BEANBAG BEAN BAG BEANBAGS on eBay, also, Bean Bags Inflatables, Living Room Furniture, Home Garden (end time 06-Apr-09 20:30:54 BST)
Planu nie pisalam....:no: Polozne sie mnie pytaly przy porodzie, co i jak ma byc.
Olinda- witaj kochaniutka! :-):-)
medio- chlopaki mowisz ok? A Krzys daje rade w szkole?
asinka- za kilka miesiecy?????? Dobre sobie.... za kilkanascie kochana :)
No no ciekawe jak tam nasza Bernardetta.....:tak::-)

reklama
asinka z mówią,że takie maleństwa usmiechaja się do Aniołków (bo narazie są to wiadomo niesiwadome odruchy)
Alex Krzyś radzi sobie w szkole, tylko coś ostatnio nie chce mu sie chodzic do szkoły, bo mówi,że chce byc ze mna i Karolkiem w domu, haha, no i mi pomagać bym nie była "samotna".
Melka gratuluje synka! No to teraz obmyślaj sobie jak tu synunia będziesz stroić, też są fajne ciuszki, a syn zawsze jest za mamą, wiem, z doświadczenia, to Ty będziesz w domciu Księżniczką, jako jedyna kobitka.

Całuski dla Was.

Do góry