reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Dostaje cały czas tą samą mieszankę mleczną no i już sporą część dorosłego jedzenia, ale mleka krowiego i jego przetworów jeszcze oczywiście nie. Tylko braciszek raz na jakiś czas jak ja nie widzę to próbuje dokarmiać go a to jogurcikiem, a to budyniem albo czekoladką.

A może w ostatnim czasie zmieniałaś coś np. proszek do prania lub płyn. Spróbuj eliminować z jedzenia coś co ostatnimi czasy nowego zjadł,

reklama
Ja braciszkowi cały czas powtarzam, że nie wolno mu nic dawac ale wiesz on ma dopiero rok i 9 mies. i rozumie to ale prez 5 min. a póżniej znowu chce być dobrym braciszkiem. No ale będe musiała chyba wprowadzić dietę eliminacyjną bo wydaje mi się, że to nie wina Alexa, bo udaje mu się coś podać bratu bardzo żadko a obiawy się nasilają. A jak nie to zostanie nam lekarz, ale same wiecie jak to jest badaniami u takich maluszków. Ale i tak wielkie dzięki.

bernardeta- jesli to twoje imie to niesamowite bo moj maz ma bratowa dokladnie o tym samym imieniu i ona ma synka Alana 9lat... niesamowite co a jej maz ma na imie Darek... a jak twoj???

tajchi- a jak twoj maluszek??? nie dokucza za bardzo???

ja juz zmykam spac...jestem juz wykonczona...dobranoc i spokojnej nocki...

Witaski!
Ale dziś zimno brrr, Karolek od rana wojował co zasnął to się budził do cyca, pociągnął trochę zasypiał na chwile i i znowu pobudka.
Dziewczyny Tajchi, Olinda co ile karmicie dzidzię, bo mi położna powiedziała jak dziecko nie śpi to powinno cłąy czas mu się podawać cyca, jak nie chce to ok, ale cały czas ma się próboać mu wcisać.

reklama
paula mój Kacperek żeby zawsze taki była jak jest to bym za bardzo nie narzekała, wiadomo,że sa lepsze i gorsze dni,ale jest ok:tak:

medio ja małego karmie jak tylko woła czasem jest to co 3 godziny czasem co 2 godz. czasem zdarza sie że co godzine ale wtedy to musze sie ratować butelką;-)
W sumie to pierwszy raz slyszę żeby cały czas wpychac małemu cyca.

Do góry