reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Katiuszka, spokojnie, 3 miesiace staran to niewiele. Nam sie udalo po poltora roku zaskoczyc po raz pierwszy, niestety, nasze malenstwo umarlo nim sie urodzilo. Czasem trzeba troche pocwiczyc nim sie uzyska oczekiwany efekt.;-) Fakt, im dluzej sie staramy, tym wieksza odczuwamy presje, co nie jest korzystne, wiec warto znalezc sobie jakies bardzo absorbujace zajecie, ktore pochlonie mysli i odciagnie je od staran. Trzymam kciuki za owocne starania!
A lato w istocie piekne mamy, choc jak widze niebo sie chmurzy... Przynajkniej u nas, na polnocy.

reklama
Witam wszystkie dziewczyny:-)
Tylko ze widze na tym watku straaaaasznie cicho jest.Gdzie sie wszystkie ciezarne podziewaja?

Pierwsza ciaze przeszlam z dziewczynami tu na forum to i 2ga musze:-)Wlasnie 2 dni temu zrobilam test no i wyszedl pozytywny:-)

Karis witaj;-) znow sie spotykamy na tym forum :-)

Ostatnia edycja:
Tak chciałam,jedno po drugim. Wiem,że na początku będzie bardzo ciężko ale wolałam to załatwić w tzw jednych pieluchach. Więcej niż dwójki nie planujemy wiec będe miała z głowy :)

Joasia fajnie,ja tez chcialam zajsc w ciaze pol roku po urodzeniu Olivki bo nie chcialam zeby byla duza roznica wieku miedzy pierwszymi dziecmi ale nie wyszlo nam no i Olivka bedzie starsza o 2,5 roku:tak:
A jak sie czujesz?

kamilalopez witaj kochana gratuluję:tak: jak miło spotkać kogoś znajomego
piszcie ciężarówki z Wysp gdzie się podziewacie?
Ja już po wizycie u midwife czekam na skan tak bardzo już chcę coś wiedzeć:happy:
pozdrawiam wszystkich :-)szczególnie mamusie z którymi tu pisałam:tak:

Karis pewnie,ze milo:-) Ja jeszcze wizyty nie mialam bo dopiero test pozytywny w piatek mi wyszedl i wlasnie probuje znalez numer do poloznej ktora prowadzila moja pierwsza ciaze i nie moge znalez a nawet nazwiska nie pamietam.Dzis bede dzwonic do przychodni w ktorej sie z nia czasem widywalam a jak sie nie uda to do szpitala zadzwonie bo ona tez tam przyjmuje i moze uda mi sie ja jakos namierzyc bo ona jest fajna a jak dadza kogos nowego to nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi:tak:
Masz juz ustalony termin scanu??

nie jeszcze nie niestety troche sie martwie bo w przedszkolu u mojego syna zanotowano ospe ja chorowalam ale martwie sie o malenstwo moje dzieci tez narazie nie chore:eek:
a jak tam twoje sprawy mieszkaniowe mam nadzieje ze sie ulozyly dobrze:tak:

reklama
Karis no to oby Twoich dzieci chorobsko nie dopadlo.Kogo chciala bys tym razem?Chlopaka czy dziewczynke??
A moje sprawy mieszkaniowe dziekuje,w styczniu sie ulozyly tak ze nie narzekam za bardzo:-)

Do góry