reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Pandorka no My juz wyslalismy i tez juz mamy paszport pislalam wczesniej:)TYlko ze u Nas trwalo to 3 tyg.(musielismy dosylac dokumenty)ale i tak szybciej niz polski paszport i moge byc juz spokojna bo jedziemy do Polski 28 lipca.

My na szczescie nie musielismy nic dosylac i zajelo to w sumie tylko 5 dni roboczych, a i widze że z polskimi paszportami mielismy duzo szczescia bo tylko 2 tyg czekalismy.

pandorka to rzeczywiscie szybko, ja na swoj polski czekam miesiac.. tylko ze ja wyrabialam 10 letni? to nie wiem czy taki sam robilas

Witam was dziewczyny :-)
Widze ze sprawy paszportowe udane,super dziewczyny:-)
A Ja z pytaniem z innej beczki,chcialam sie zapytac mamy juz doswiadczone o badanie glukozy w ciazy w UK,kiedy tutaj to robia ?? Bo niebardzo wiem czy mam sie pytac poloznej o to czy ona mnie wysle na to a wizyte to ja mam dopiero w polowie sierpnia:tak:
Dzieki za odpowiedzi i milego dnia wam zycze ;-):-)

pandorka to rzeczywiscie szybko, ja na swoj polski czekam miesiac.. tylko ze ja wyrabialam 10 letni? to nie wiem czy taki sam robilas

Nie ma znaczenia czy robisz roczny, czy 10 letni. Dluzej to się czeka tylko na biometryczny.

Sabrina... test obciazenia glukoza robia tylko jesli na poczatku ciąży mialas wysokie BMI, chyba powyzej 30. Sprawdz w pregnancy notes ile Ci wpisali. Ten test robi się miedzy 26-28 tc lub jesli masz np. cukrzykow w najblizszej rodzinie.

reklama
Do góry