Dziewczyny, dostalam dzis takiego maila (wkleje pod spodem), ten voucher jest pewnie na to zeby platne oglosznie sobie za darmo wystawic albo cos takiego (do wykorzystania na stronie), a ja i tak za dwa tygodnie wracam do Polski to juz nie wykorzystam, wiec moge komus oddac. Wysle dane vouchera do pierwszej osoby, ktora mi napisze na PW
Moze to nie jest jakies wyroznienie, a wysylaja do wielu ludzi ale nie wiem.. wiec moze ktorejs z was sie przyda
wykropkowalam nazwe serwisu, zeby nie bylo ze reklama
podam na PW
mail:
"Proszę przyjmij od nas £ 50 w podziękowaniu za korzystanie z serwisu ogłoszeniowego ........................
W ostatnich miesiącach dokonaliśmy kilku zmian w serwisie ogłoszeniowym, stąd też możemy pochwalić się aktywnością 4 000 osób, które przeglądają serwis ................. codziennie.
Nie zwlekaj, wykorzystaj Twój voucher już dziś, masz czas do poniedziałku na wyróżnienie ogłoszenia w serwisie ogłoszeniowym, zakup ogłoszenia drobnego lub komercyjnego do tygodnika Polish Express lub magazynu Panorama.
Voucher to: ..................................
Jak wykorzystać voucher?
Zaloguj się na stronie ............... i w zakładce aktywuj voucher wpisz dane z vouchera.
Jeśli nie masz konta zarejestruj się w serwisie ogłoszeniowym ..........................
Voucher jest ważny do poniedziałku 24 stycznia 2010"