agatakat
Fanka BB :)
elzu to juz byla ostatnia wizyta helath visitor (sprawdzenie jak sie dziecko rozwija w wieku 6 tyg :? pytala sie czy sie usmiecha, ile je, czy ja nie mam mysli samobojczych hehe i tym podobne), no wlasnie ostatnio byla wazona jak miala okolo miesiaca (4,450 a przy porodzie 3,370), bo u mnie wazenie najblizej jest tylko w pon, a w ten padal snieg i sie nie wybralysmy, mam nadzieje ze 27 w pon beda otwarci, 3 w pon pewnie nie bo bank holiday czyli kto wie moze ja dopiero za 3 tyg zwaze.... :/ 7 stycznia mamy szczepienie to wtedy poprosze tez o zwazenie
my nawilzamy powietrze w nocy jak jest harczenie, ale pediatra nam mowil ze male dizeci tka maja ze harcza
myslicie ze moge pozowlic Amandzie spac na brzuchu? helath viistor mowila ze jak sie przekreci tka w nocy to trudno zzebym nie budzila sie w nocy zeby sprawdzic, ale jak widze ze jest na brzuchu to lepiej ja przekrecic..
my nawilzamy powietrze w nocy jak jest harczenie, ale pediatra nam mowil ze male dizeci tka maja ze harcza
myslicie ze moge pozowlic Amandzie spac na brzuchu? helath viistor mowila ze jak sie przekreci tka w nocy to trudno zzebym nie budzila sie w nocy zeby sprawdzic, ale jak widze ze jest na brzuchu to lepiej ja przekrecic..