reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Ja się na szczęście zapaleni apiersi nie dorobiłam. Nie karmiłam piersią, ale pokarm i tak się zbierał. W4 dobie cycki bolały-ściągałam tylko tyle, żeby przyniosło ulgę. Ciepłe okłady/kąpiele, masaże i ściąganie i po 3 dniach jak ręką odjął. Ale u Ciebie jest inna historia, bo z tego co przecyztałam, to chcesz karmić.

reklama
dzieki dziewczyny:) a dzis jak reka odjal nic nie boli :) masaze i oklady pomogly pokarm sciagniety ale po tych zabiegach pokarmu nie ma;/ dzis troche leci ale nie za duzo.... zobaczymy co to bedzie.....

Dzień dobry!
Mam nadzieję, że humorki dopisują.
Filip śpi po sniadanku. Potem w planach mamy spacerek do sklepu, bo drobne zakupy spożywcze.
Resztę dnia spędzimy pewnie na zabawie z moim milusińskim.

Poniżej kilka fotek z wczorajszego spacerku:

imag0249copy.jpg

imag0248copy.jpg

imag0245copy.jpg
imag0244h.jpg

i jeszcze Filip zjeżdża z górki
Pozdrawiamy serdecznie i zyczymy miłego dnia.

Ostatnia edycja:
my kupiliśmy nasze na ebay'u. Są sprowadzone z Niemczech. Nie mały to wydatek, ale zdecydowanie na kilka dobrych lat, więc gorąco polecam. Jest to o wiele lepsze niż te angielskie pupo-ślizgi.

Proszę o to link do naszych saneczek .

reklama
Do góry