reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Gdzies sie uczyc musza.. nie chcialabym za to faceta albo wiecej niz jedna osobe uczaca sie ale polozna mowila, ze zawsze sa dziewczyny :)

reklama
tak tak to mialam na mysli, ze moze byc przy ale zeby nie odbierala.

bo na filmiku 'one born every minute' raz studenta odbierala, mimo ze to byl jej 30ktorys porod to i tka bym sie nie zgodzila..

tak tak to mialam na mysli, ze moze byc przy ale zeby nie odbierala.

bo na filmiku 'one born every minute' raz studenta odbierala, mimo ze to byl jej 30ktorys porod to i tka bym sie nie zgodzila..

nie no tak to ja tez bym sie nie zgodzila,jednak student to student a 30 porodow to nie jest tak duzo tym bardziej ze kazdy porod jest inny

czesc laseczki

My juz w Uk ale pogoda do baniiiiiiiiiiiiiiiiiii pada szaro pranie musze zrobic bo z kosza mi wychodzi a tu nie ma jak suszyć szok normalnie

jutro mam to 3 -cie usg mam nadzieje ze synus sie juz bedzie ładnie obracał ehehehh

paln porodu tez przedemna musze sie powoli do tego zabrac;-)))))

ide sie ogarnąc bo dopiero co mieszkanko troszke ogarnlam i do pracy trzeba na popołudnie maszerowac

milego dnia laseczki

Hej dziewczyny jak wasze brzuszki? Pusto tu troche :/ JUz duzo nie zostalo :) jak sie czujecie? Ja w nocy bardzo zle spie bol kregoslupa jest okropny :/ torba juz spakowana do szpitala :)

Mamcia ja tez ostatnio nie najlepiej sypiam. Ogólnie to zasypiam nawet i ok 2-3 a jak już zasnę to często mam tak,że mnie budzi tępy ból brzucha taki jak na okres z promieniowaniem na krzyże. A torby jeszcze nie spakowałam ale w tym tygodniu lub na początku przyszłego mam nadzieje,że w końcu mi się uda.

No ja sie budze w nocy z takim tepym bolem plecow ze nie moge wstac :/ oj jak to boli :(...w pierwszej ciazy do konca bylam pelna energi i zadnych takich dolegliwosci nie mialam, no ale mowi sie ze kazda ciaza jest inna :) u mnie sie sprawdzilo...

mamcia ja juz bym chciala miec wszystko za soba :tak: ale dzidzia uparta i siedzi sobie, pomimo juz 2 falszywych alarmow nadal nic... tylko rozwarcie mam na 3 cm aale nic wiecej nie postepuje :wściekła/y:
ja glownie pisze na 'listopadowkach' bo tutaj malo dziewczyn jest w ciazy :tak:

torbe juz dawno mam spakowana, juz mi sie 2 razy zreszta przydala bo bylam w szpitalu :-D i juz musialam prac koszule do porodu (bo do porodu przeznaczona mam tylko jedna , ona jest w wiekszym rozmiarze, na po porodzie kupilam sobie mniejsze rozmiary ;-) )

reklama
Ja na listopadowkach pisalam kiedys ale jakos odnalzc sie tam nie moge :/ ale czytam co sie tam dzieje :) duzo juz urodzilo swoje dzieciaczki :) szczerze to tez juz bym chciala miec malutka przy sobie :) ciezko mi juz z tym brzuchalem :) do tego jeszcze niespelna 5 latek w domu, teraz ma tydz. wolnego od szkoly i wszedzie go pelno:) i sunia nasza cieczke dostala :/ istny sajgon :/

Do góry