reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

jesli chodzi o plec to mi tez bez problemu powiedzial koles w 23 tygodniu :) nawet drugi raz jeszcze sprawdzal na koniec zeby sie upewnic. slyszalam ze roznie mowia, ale przeciez zawsze mozna sie samemu spytac. a jesli chodzi o zdjecia z usg to ja musialam placic za nie, u nas n ie ma za darmo. 2 zdjecia 6 f :baffled:

reklama
Ale Wy dziewczyny pewnie w Anglii mieszkacie-tam wiem,że mówią. W Szkocji niestety nie. Ja próbowałam i pytałam jak miałam usg w 21 tyg robione ale niestety nic z tego. Musiałam iść prywatnie i zapłacić aby się dowiedzieć.

NO MI W 22 TYG POWIEDZIELI ZE DZIEWCZYNKA i mam nadzieje ze dobrze tu przepowiadaja...bo juz sie przestawilam
ale nie wiem jak to jest tu w UK bo tylko w 22 tyg mowia a w Polsce czesciej maja usg wiec mozna sie upewnic

Ja na scanie na NHS tez placilam za zdjecia 5f za dwa, z tym ze na 12tyg dali mi dwa takie same.. :) a plec powiedzieli nam w 20tyg w anglii, pozniej znowu w 22 w Polsce (4d) i na tym ostatnim znowu, a ze to chlopiec i dobrze bylo widac klejnoty.. to bylabym baaardzo zdziwiona jakby byla pomylka.. :)

joasia to troche dziwne ze nie mowia :) tutaj to pytaja sie czy napewno chcesz wiedziec, bo niektorzy lubia niespodzianki :)

u nas tez bedzie dziewczynka, juz nakupowalam ubranek rozowych i sukieneczek wiec mam nadzieje ze sie nie pomylili :p
ale jak tak patrzylam na to usg to ja nic nie moglam zobaczyc, patrze patrze tulow i nagle tyleczek, moj T. mowi ze wyraznie bylo widac ze dziewczynka, ale pewnie on sie lepiej zna :rofl2:

Maureen jak dobrze widze to Amelka ma urodzinki:-)
wszystkiego naj... i 100 lat dla niej -daj jej buziaka od forumowej cioci:-D

Elzu
ale sliczne zdjecia:-)

Karis a ile Ty masz lat ze twierdzisz ze jestes za stara??Jak tam Amelka?

Co do plci to wlasnie zalezy od rejonu w jakim sie mieszka-w niektorych nie chca mowic plci dziecka ze wzgledu na ludzi z Indii ktorzy wola chlopcow i duzo z nich usowa ciaze jak wiedza ze dziewczynka:crazy:

co do skanu to jest tak jak pisze kamilalopez.U mnie potwierdzili płeć w 22 tk ciąży, a sprzęt mają naprawdę dobry i chyba trudno o pomyłkę. W Pl na gorszym sprzęcie tak samo potwierdzili dziewczynkę. Czasami mówią, że jak nie widać płci to będzie dziewczynka, bo to one z reguły się chowają.....ale tak się tylko mówi;-)
kamilalopez no 32 stuknęło:szok:
maureen dołączam się do życzeń dla Amelki dużo zdrówka i samych uśmiechów:tak::tak::tak::tak:

Hello Babeczki :-)

Ale fajnie " stare " ( bez obrazy ) twarze ujrzeć :-D

Kingusia,

ja rzadko zaglądam, bo jakby nie było, już ciężarówką nie jestem hi hi hi, ale lubię poczytać co u innych słychać i zaglądam też sprawdzić, czy któraś z naszej gwardii się nie rozdwoiła ;-) A jak Twoja Kornelcia ??

kamilalopez,

kochana, dziękuję za życzenia, Amelka 2 latka skończyła 2 sierpnia, nie wiem co z tym suwaczkiem się porobiło :baffled:

karis,

Tobie też dziękuję :tak: I przepraszam bardzo - jaka stara, jaka stara ??
Ja jestem w tym samym wieku :-D

reklama
fajnie babeczki ze sie tak spotkalyscie :)
ogolnie zauwazylam ze wszystki obecne ciezarowki sa na podobnym etapie ciazy :tak:

u mnie z nowych rzeczy to to ze plecy mi wysiadaja dzisiaj:baffled:

Do góry