reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

hej dziewczyny wtrące sie troszku:-) ja to badanie miałam robione w wieku 25lat czyli rok temu tez sie zastanawiałam czy zrobic czy nie ale chcialam wiedziec wszystklo jezeli chodzi o dzidzie wiec zrobiłam:-)i kamien z serca mi spadł jak okazało sie ze wsio ok:-):-) a jak bym nie zrobila to do konca ciąży bym sie zastanawila czy wszystko jest ok no ale to wasza decyzja:tak:
pozdrawiam
A ile czekałaś na wynik?

reklama
tak miedzy 14-16 tyg to zalezy jak szybko sie zglosisz do gp:-):-) nie nie znałam poznałam dopiero w 20 tygodniu a badanie robiono mi w 15 stym tygodniu:-):-)

My się często śmiejmy, że oni mają tu wszystko na lewo hahaha:-D:-D:-D
A czym jedzisz do Polski, samochodem czy lecisz samolotem?

1431.gif
DO POLSKI JADE SAMOCHODEM. A JEŚLI CHODZI O PŁEĆ DZIECKA TO SŁYSZAŁAM OD ZNAJOMEJ ANGIELKI ŻE NIE CHCĄ TU MÓWIĆ JAKA BĘDZIE PŁEĆ TYLKO NIE WIEM CZY TO JEST PRAWDA ALE JEŚLI ZROBI SIE USG 3D TO WTEDY WIDAĆ JAK NA DŁONI. POZDRAWIAM :-)

A ja umówiłam się na to badanie ale wkońcu nie poszłam, bo przestraszyłam się tego 10% ryzyka poronienia.
Z drugiej zaś strony, moja znajoma zrobiła ten test no i wyszło jej że jest 90% szans że dzidzia będzie miała ZD. Badania powtórzyli i okazało się że jest wszystko ok, ale co ona przez te kilka tygodni się nadenerwowała:no: No ale to było w Polsce, więc może tam nie umieją badac;-)

OLINDA twoja koleznaka zle mowi ze tutaj nie chcą mówic o płci dziecka ja sie z czym takim sie spotkałam wrecz odwrotnie babka robiła wszystko by dzidzia sie ujawniła he he i w koncu sie udało:-):-) wiec nie wiem skąd tak twoja kolezanka ma takie wiesci?

DO POLSKI JADE SAMOCHODEM. A JEŚLI CHODZI O PŁEĆ DZIECKA TO SŁYSZAŁAM OD ZNAJOMEJ ANGIELKI ŻE NIE CHCĄ TU MÓWIĆ JAKA BĘDZIE PŁEĆ TYLKO NIE WIEM CZY TO JEST PRAWDA ALE JEŚLI ZROBI SIE USG 3D TO WTEDY WIDAĆ JAK NA DŁONI. POZDRAWIAM :-)

Mówią płec, ale dopiero przy badaniu w 20 tygodniu ciąży, tak przynajmniej było w moim przypadku.

reklama
OLINDA twoja koleznaka zle mowi ze tutaj nie chcą mówic o płci dziecka ja sie z czym takim sie spotkałam wrecz odwrotnie babka robiła wszystko by dzidzia sie ujawniła he he i w koncu sie udało:-):-) wiec nie wiem skąd tak twoja kolezanka ma takie wiesci?
CIESZE SIE ŻE TAK JEST JAK PISZESZ BO JA BARDZO BYM CHCIAŁA WIEDZIEĆ JAKA JEST PŁEĆ I JUŻ MYŚLAŁAM NAD TYM ŻEBY DO POLSKI POJECHAĆ W TYM CELU :-D

Do góry