cześć Medio! Będe Trzymała Kciuki żeby Sie Nie Powiększyły Te nudności U MNIE TERAZ POJAWIAJĄ O KAŻDEJ PORZE DNIA NA SZCZĘŚCIE NIE NOCY :-) BO Z OLĄ TO MIAŁAM 24 GODZ NA DOBE NIEWAŻNE DZIEŃ CZY NOC. ALE MAM NADZIEJE ŻE NAJGORSZE MAM ZA SOBĄ I JESZCZE JAKIEŚ 3 TYGODNIE I KONIEC PIERWSZEGO TRYMESTRU POZDROWIENIA!!!!!!!!
reklama
Medio
Fanka BB :)
A od którego tygodnia zaczęły Ci się mdłości?cześć Medio! Będe Trzymała Kciuki żeby Sie Nie Powiększyły Te nudności U MNIE TERAZ POJAWIAJĄ O KAŻDEJ PORZE DNIA NA SZCZĘŚCIE NIE NOCY :-) BO Z OLĄ TO MIAŁAM 24 GODZ NA DOBE NIEWAŻNE DZIEŃ CZY NOC. ALE MAM NADZIEJE ŻE NAJGORSZE MAM ZA SOBĄ I JESZCZE JAKIEŚ 3 TYGODNIE I KONIEC PIERWSZEGO TRYMESTRU POZDROWIENIA!!!!!!!!
MI ZACZEŁY SIE NUDNOŚCI OD 5 TYGODNIA ALE 7 TYDZIEN BYL NAJGORSZY TO BL KOSZMAR NIE MOGLAM PATRZEĆ NA JEDZENIE I CIĄGLE MI SIE PŁAKAĆ CHCIAŁO. A JEŚLI CHODZI O TE WITAMINY TO BRAŁAM JE JAK CHODZIŁAM W CIĄŻY Z OLĄ I MI NA NUDNOŚCI NIE POMAGAŁY A WRĘCZ BOLAŁ MNIE ŻOŁĄDEK ALE KAZDY NAPEWNO INACZEJ REAGUJE NA TE TABLETKI. TAKŻE MOŻESZ SPRÓBOWAĆ.A od którego tygodnia zaczęły Ci się mdłości?
Medio
Fanka BB :)
Ja mieszkam w "woj" Nottinghamshire, niedaleko Mansfield, baaaaardzo dziękuję Ci za propozycję;-):-),ale nie chciałabym jednak robić Ci kłopotu.Jak coś to któś z rodziny mi wyśle, choć jeszcze nie wiedzą,żę ja jestem w ciąży hihihi, tylko moja mama wie.
Jak Tobie nie pomogły, a wręcz zaszkodziły to już nie wiem.A jakie teraz bierzesz wit? Angielskie?
Jak Tobie nie pomogły, a wręcz zaszkodziły to już nie wiem.A jakie teraz bierzesz wit? Angielskie?
PIERWSZY RAZ BĘDE RODZIŁA W UK A DOKŁADNIEJ TO BĘDE MIAŁA CESARKE I JESTEM TROSZECZKE PRZERAŻONA. BARDZO PROSZE JEŚLI KTÓRAŚ Z DZIEWCZYN TEŻ MIAŁA CESARKE TO NAPISZCIE JAK TO TUTAJ WYGLĄDA. DODAM ŻE Z JĘZYKIEM U MNIE BARDZO SŁABO. POZRAWIAM
Ja mialam cesarke w the Portland Hospital (prywatny) dokladnie 20 dni temu i wrazenia super: nasz pokoj (z lazienka i pokojem goscinnym) bardzo czysty, jedzenie super (mozna wybrac z menu co sie chce), opieka rewelacyjna a blizny juz prawie nie ma! W szpitalu bylam dokladnie 4 dni. Przymiezalam sie do prywatnej kliniki Damiana w Warszawie (podobno najlepsze miejsce do rodzenia w PL) ale wybralam Portland bo znajoma, ktora rodzila w obu, bardzo sobie zachwalala. Wrazenia jak i opieke opisalam na tym watku: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...zne-w-londynie-i-nie-tylko-14488/#post2274324 A to link to Portland'u Consultant obstetricians in London at The Portland Hospital, private maternity services
Powodzenia!
TERAZ NIE BIORE WITAMIN BO JAK BYLAM WE WTOREK NA USG TO POŁOŻNA POWIEDZIAŁA ŻE WYNIKI MAM BARDZO DOBRE I NIE MUSZE BRAĆ WITAMIN ( TYLKO SZKODA ŻE TE WYNIKI ROBIŁAM MIESIĄC TEMU ) CZASAMI NIE ROZUMIEM ICH METOD ALE JAK BĘDE W POLSCE TO PÓJDE DO GINEKOLOGA KTÓRY PROWADZIŁ MOJĄ PIERWSZĄ CIĄŻE I WSZYSTKO JUŻ BĘDE WIEDZIAŁA NO I ZAOPATRE SIĘ W WITAMINKI.Ja mieszkam w "woj" Nottinghamshire, niedaleko Mansfield, baaaaardzo dziękuję Ci za propozycję;-):-),ale nie chciałabym jednak robić Ci kłopotu.Jak coś to któś z rodziny mi wyśle, choć jeszcze nie wiedzą,żę ja jestem w ciąży hihihi, tylko moja mama wie.
reklama
olcia23
list mama '05
MrsF-sorki ze dopiero teraz ,ale OGROMNE GRATULACJE SYNUSIA!!!!!!!:-)
Podziel się: