reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

A u mnie nic się nie ruszyło...
dobija mnie to , że boli kręgosłup strasznie ;(( że można się poryczeć...
a o 8 jak się budzę to już nie mogę zasnąć, mam spuchnięte nogi i ręce ... zwariuje

reklama
hejka
A ja mialam super przespana nocke,tzn ze 3 razy do kibelka ale potem moment i spalam i tak do 9.00. Czuje sie taaaka wyspana chyba pierwszy raz od tygodnia :-p
Jade kumpele odwiedzic zaraz i potem do tej szkoly rodzenia... Moj A sie smieje, ze ja bardziej poinformowana od tych prowadzacych bo siedze ciagle na necie i czytam i jak do tej pory to niczym szczegolnym mnie tam nie zaskoczyly ... :laugh2::laugh2::laugh2:

pandorka wlasnie czy ty juz masz termin? Rusza sie cos u ciebie?
kingusia1991 wytrzymaj kobieto, juz niedlugo....:laugh2:

hejka
A ja mialam super przespana nocke,tzn ze 3 razy do kibelka ale potem moment i spalam i tak do 9.00. Czuje sie taaaka wyspana chyba pierwszy raz od tygodnia :-p
Jade kumpele odwiedzic zaraz i potem do tej szkoly rodzenia... Moj A sie smieje, ze ja bardziej poinformowana od tych prowadzacych bo siedze ciagle na necie i czytam i jak do tej pory to niczym szczegolnym mnie tam nie zaskoczyly ... :laugh2::laugh2::laugh2:

pandorka wlasnie czy ty juz masz termin? Rusza sie cos u ciebie?
kingusia1991 wytrzymaj kobieto, juz niedlugo....:laugh2:

Jak wybije termin zacznę się faszerować ananasem i biegać po schodach:-D:-D bo chyba zwariuje... ale dzisiaj boli mnie znów na dole brzucha i leżę, ale na razie nic hehe:eek:

witam :happy:
Ja za to przespana jestem :sorry:obudzilam sie po 5 potem zasnac nie moglam ,a jak zasnelam to wstalam przed 11 ..masakra teraz glowa mnie boli :sorry:

kingusia moze idz na dlugi spacerek ??

aaa u nas snieg lezy :eek::wściekła/y::crazy:

kingusia przejdź się na spacer taki dłuższy, oczywiście z kimś w razie co (sama nie idź :tak:)... Moją znajomą ruszyło jak wyszła na taki godzinny spacer, fakt, że ledwo doszła do domu ale w nocy już się zaczęło...

Vanilka tez mi to wpadlo do glowy i pisalam w tym samym czasie :-)

kingusia przejdź się na spacer taki dłuższy, oczywiście z kimś w razie co (sama nie idź :tak:)... Moją znajomą ruszyło jak wyszła na taki godzinny spacer, fakt, że ledwo doszła do domu ale w nocy już się zaczęło...

Vanilka tez mi to wpadlo do glowy i pisalam w tym samym czasie :-)

witam :happy:
Ja za to przespana jestem :sorry:obudzilam sie po 5 potem zasnac nie moglam ,a jak zasnelam to wstalam przed 11 ..masakra teraz glowa mnie boli :sorry:

kingusia moze idz na dlugi spacerek ??

aaa u nas snieg lezy :eek::wściekła/y::crazy:

U mnie zero śniegu, słońce świeci ... ale zimny wiaterek jest...
Dziewczyny - przeszłabym się, ale nie mam z kim za bardzo, sama jestem w chacie i szczerze to mi się nie chce ruszyć tylka jakoś :-D i leżę ... ale może wieczorem się przejdę albo za godzinkę to sklepu i z powrotem :-D ale i tak nic się nie ruszy, bym musiała dużo kilometrów chyba przejść i wrócić...

kingusia w sumie to nie dziwie Ci sie ...ja pamietam ,ze na koncowce chcialo mi sie tylko siedziec w domu bo taka bylam wielka ,brzydka i ciezko z tym brzuchem sie chodzilo ...tak wiec zapodaj sobie dzisiaj cieplutka kapiel :happy:

czy tylko u mnie snieg lezy ??:crazy:dobrze,ze taki mokry to stopnieje szybko ...
ide zaraz do ciapatego po jakies polskie jedzonko bo nic nie ma:-D

reklama
kingusia w sumie to nie dziwie Ci sie ...ja pamietam ,ze na koncowce chcialo mi sie tylko siedziec w domu bo taka bylam wielka ,brzydka i ciezko z tym brzuchem sie chodzilo ...tak wiec zapodaj sobie dzisiaj cieplutka kapiel :happy:

czy tylko u mnie snieg lezy ??:crazy:dobrze,ze taki mokry to stopnieje szybko ...
ide zaraz do ciapatego po jakies polskie jedzonko bo nic nie ma:-D

Właśnie miałam sobie nogi ogolić, umyć włosy, ale leżę... bo mam bóle jak na @ ale co raz mocniejsze :eek:

Do góry