reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Witam :-)
Tak sie tu dzis rozpisalyscie,ze myslalam ze do wieczora czytanie mi zejdzie:-D
Niestety w Londynie tez pada i niestety ze spaceru nici:-(
A jutro w koncu jedziemy mala zarejstrowac i w koncu bede mogla wyslac papiery na CTC-i musze sie dowiedziec w tutejszym Job Centre czy moge zlozyc papiery o SSMG jesli czekam na decyzje o CTC bo slyszalam rozne informacje tu na forum
Mamunia ostatnio same chorobska na forum byly. Biedny Dominik-wiem jak to jest obrywac od starszego brata:tak:,ale to pewnie tylko przejsciowe

U nas sypie od samego rana, a wszystko co spadnie zaraz się topi, więc snieg pada wielkimi płatami a na chodnikach kałuże:-(.
Vanilka- pierwsze dziecko siostry ważyło 4 kilogramy, a drugie 4,720kg.

Ostatnia edycja:
Hej Babeczki,

wpadłam zameldować się, chociaż dzisiaj cały dzień poza domem i w biegu, tyle się spraw różnych nazbierało..
Wchodzę na nasz wątek i oczom nie wierzę - tyle stronek naklikałyście, ale suupeer się czytało :-D:tak:

U nas też pada śnieg, od chyba 14 tak na dobre się ropadało, wielkie płatki,, prawdziwa zima :szok:

Wczoraj trochę polegiwałam, bo miałam bardzo napięty brzuchol i jakieś takie małe skurcze mnie łapały :eek:

Teraz lecę małą przygotowywać do lulanka, bo wstała wcześnie, a spała przez cały dzień tylko 40 minut.. Buziole.

reklama
Do góry