kingusia1991
Fanka BB :)
Miałam iść po mleko i płatki do TESCO,ale z Wami gadam, gadam i odejść od kompa nie mogę heheheehe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tragedia... że ludzie nie mają serc... tak samo z wyrzucaniem na ulicę zwierzaków lub katowaniem ich ...tragedia...
i w wiadomościach ostatnio było, że 3 miesięczne dziecko zbił ojciec dziecka (24 letni) i do 5 lat więzienia dostał, bo się przyznał ja bym mu chyba jajca obcięła albo go powiesiła na latarni na jego narządach płciowych
nic dodać nic ująćale straszne rzeczy wy tu piszecie:-(.Ja do konca nie wiedzialam czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Przeczuwalam cala ciaze ze chlopak i kupowalam ciuszki w kolorze niebieskim.Dopiero w 39 tyg skierowali mnie na dodatkowy skan bo nie byli pewni czy dziecko jest glowka do dolu i wtedy poprosilam polozna o podpatrzenie plci.Nie za bardzo chciala ale pokazala...no i dziewczynka.
ale straszne rzeczy wy tu piszecie:-(.Ja do konca nie wiedzialam czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Przeczuwalam cala ciaze ze chlopak i kupowalam ciuszki w kolorze niebieskim.Dopiero w 39 tyg skierowali mnie na dodatkowy skan bo nie byli pewni czy dziecko jest glowka do dolu i wtedy poprosilam polozna o podpatrzenie plci.Nie za bardzo chciala ale pokazala...no i dziewczynka.
a na mnie czeka obiad do zrobienia i podłoga w kuchni ale jakoś mi nie śpieszno:-)Ja tez mialam isc na zakupy i do parku ale tak pada i snieg to dego ,ze ogladam sobie na kompie 3 czesc Ani z Zielonego wzgorza
masz na myśłi tego dzieciaczka w Polsce ja nie wiem ludzie to czasem jak jakieś potworybrak słów
Moja mama mowila, ze kiedys w jej rejonach (bardziej wschod Polski) bylo wlasnie tak, ze chlopcy na rozowo, a dziewczynki na niebiesko....Wiec wcale bym sie nie zdziwila, ze moi bracia na rozowo chodziliWiesz niebieskie to pół biedy... bo dziewczynce jak coś pasuje...
ale różowe dla chłopaka hehe chociaż kiedyś na chrzest ubierali dziewczynki na niebiesko (bo Matka Boska była w szatach niebieskich) a chłopaków na różowo, bo Jezus miał różowe szaty...
no a teraz jakoś to na odwrót ...
hehe ...
Jadę do PL około 21 marca i tak trochę mi się nie chce bo wiem że jak przekroczymy granicę to zaraz zacznie się 'polska jazda na drogach' i to narzekanieno tak, ale co zawinił komuś niemowlak 3-4 miesięczny... nosz cholera by to wzięła...
tragedia
ogólnie w PL to ciągle jakieś afery nie afery... włączysz dziennik to dobrych wiadomości nawet nie ma ...