reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
to niech ta Twoja Kornelia okażę się Kornelią:-)trzymam kciuki:-)
Nie dziękuję , aby nie zapeszyć podziękuje jak się sprawdzi...
a Wy dajecie drugie imiona tak w ogóle???
kingusia1991
oni tez niechetni sa zeby mowic jaka plec bo kobiety usuwaja ciaze jak plec nie taka co sobie wymarzyly
To to już trzeba być walniętym w dekiel... z resztą nie da się (tak jak w moim przypadku) w tym tygodniu już usunąć wyjścia nie ma... z resztą trzeba być chorym, żeby usuwać ze względu na płeć
pierwszemu dałam a nad małą się zastanawiam, chociaż mam taką teorię, że na przyszłość to utrudnia pomyłkę w posługiwaniu się danymi, wiecie utrudnia pomylenie z innym janem kowalskimNie dziękuję , aby nie zapeszyć podziękuje jak się sprawdzi...
a Wy dajecie drugie imiona tak w ogóle???
dokladnie ..ale nawet czytalam ostatnio ,ze to jest czeste ;/To to już trzeba być walniętym w dekiel... z resztą nie da się (tak jak w moim przypadku) w tym tygodniu już usunąć wyjścia nie ma... z resztą trzeba być chorym, żeby usuwać ze względu na płeć
ale faktycznie robią tak moja kumpela mieszkała w innym mieście i tam wisiały ulotki w szpitalach 'nie pytaj się o płeć dziecka' i nie mówiąTo to już trzeba być walniętym w dekiel... z resztą nie da się (tak jak w moim przypadku) w tym tygodniu już usunąć wyjścia nie ma... z resztą trzeba być chorym, żeby usuwać ze względu na płeć
usunięcie wygląda tak przynajmniej czytałam bo tego nie wiem, że kobieta dotaje oksytocynę i rodzi,a dziecko umiera na czyiś rękach.....bo w bez inkubatora nie przeżyjebrrrr. dobra starczy bo mam ciaryTo to już trzeba być walniętym w dekiel... z resztą nie da się (tak jak w moim przypadku) w tym tygodniu już usunąć wyjścia nie ma... z resztą trzeba być chorym, żeby usuwać ze względu na płeć
rany straszne to jest ale chyba nic mnie w tym kraju juz nie zdziwiusunięcie wygląda tak przynajmniej czytałam bo tego nie wiem, że kobieta dotaje oksytocynę i rodzi,a dziecko umiera na czyiś rękach.....bo w bez inkubatora nie przeżyjebrrrr. dobra starczy bo mam ciary
kingusia1991
usunięcie wygląda tak przynajmniej czytałam bo tego nie wiem, że kobieta dotaje oksytocynę i rodzi,a dziecko umiera na czyiś rękach.....bo w bez inkubatora nie przeżyjebrrrr. dobra starczy bo mam ciary
Tragedia... że ludzie nie mają serc... tak samo z wyrzucaniem na ulicę zwierzaków lub katowaniem ich ...tragedia...
i w wiadomościach ostatnio było, że 3 miesięczne dziecko zbił ojciec dziecka (24 letni) i do 5 lat więzienia dostał, bo się przyznał ja bym mu chyba jajca obcięła albo go powiesiła na latarni na jego narządach płciowych
reklama
pixi
ale straszne rzeczy wy tu piszecie:-(.Ja do konca nie wiedzialam czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Przeczuwalam cala ciaze ze chlopak i kupowalam ciuszki w kolorze niebieskim.Dopiero w 39 tyg skierowali mnie na dodatkowy skan bo nie byli pewni czy dziecko jest glowka do dolu i wtedy poprosilam polozna o podpatrzenie plci.Nie za bardzo chciala ale pokazala...no i dziewczynka.
Podziel się: