reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
hej :happy:
patrze czy ktoras sie rozpakowala ale ciszaa:happy:
u nas ok ,tylko codziennie wieje nuda :nerd:
pogoda w kratke ..

dziewczyny ,miala ktoras z Was konsultacje odnosnie porodu ??bo mi polozna wyslala list do szpitala o jakas konsultacje bo mialam pierwsza cc no i czekam miesiac i nie mam zadnego listu na ta konsultacje z ginem ...ehhh normalnie tutaj sie czegos doczekac to tragedia :crazy:

karis czerwcowka jestes??:happy:

hej :happy:
patrze czy ktoras sie rozpakowala ale ciszaa:happy:
u nas ok ,tylko codziennie wieje nuda :nerd:
pogoda w kratke ..

dziewczyny ,miala ktoras z Was konsultacje odnosnie porodu ??bo mi polozna wyslala list do szpitala o jakas konsultacje bo mialam pierwsza cc no i czekam miesiac i nie mam zadnego listu na ta konsultacje z ginem ...ehhh normalnie tutaj sie czegos doczekac to tragedia :crazy:

karis czerwcowka jestes??:happy:
tak czerwcówka:-)widzę z suwaczka , że ty też> ja na 04.06 mam termin
a ta ciąża w tej UK to mnie trochę przeraża, jutro idę do GP ciekawe czy mi chociaż mocz zbada...

Ostatnia edycja:
ja termin z ost.miesiaczki i pierwszego usg.25 czerwca :happy:
Ale udzielam sie na lipcowkach bo cos czuje ,ze to lipiec bedzie ..cykle mialam dlugie jak w pierwszej ciazy ...wiec i zapewne przenosze ;/
do gp idziesz ...ja tylko polozna zaliczam do GP mi nic nie mowia co bym miala isc ..a mocz to napewno Ci zdaba toc to u nich podstawa haha;-)
cisnienie,waga ...

Witam,
no i wróciłam od lekarza, mocz ok ale brzuszek mały i mam mieć dodatkowy skan:-(ma 21cm a to 25tk.Mówił, że dzieciątko ułożone w poprzek i to pewnie dlatego ale muszą to sprawdzić...trochę się matrwię:-(
pozdrawiam
pogoda za to piękna:-)

Witam,
no i wróciłam od lekarza, mocz ok ale brzuszek mały i mam mieć dodatkowy skan:-(ma 21cm a to 25tk.Mówił, że dzieciątko ułożone w poprzek i to pewnie dlatego ale muszą to sprawdzić...trochę się matrwię:-(
pozdrawiam

Będzie dobrze, zobaczysz... nie martw się , bo maluch też odczuwa ;-) nie ma co się martwić na zapas, myśl pozytywnie ...

a pogoda tak - piękna , a miało padać do końca tygodnia... na szczęście słoneczko świeci i cieplutko :-D

a ja się wybieram na 3.00pm do GP ... sobie się przespacerkuję, bo i tak ciśnienie mi tylko pewnie zmierzy - nic więcej :sorry:

witam mamusie

My czujemy sie juz duzo lepiej choc katarek nadal meczy ale to juz koncowka wiec z dnia na dzien bedzie lepiej

Karis nie martw sie kobietko te ich mierzenia to o tylek potluc mojej kolezance tez mowili ze brzuszek maly i 2 tyg przed porodem powiedzieli jej ze dziecko bedzie mniej wiecej wazyc 2 800 a urodzila sliczna coreczke z waga 3 400 wiec sama widzisz a mi mowili ze wszystko dobrze brzuszek idealny a corcia wazyla 2 800 takze sie nie przejmuj napewno bedzie wszystko dobrze choc dodatkowy skan napewno sie sprzyda bedziesz spokojniejsza no i podejrzysz swoje malenstwo :tak::-):-). Duze buziaki

Witam,
pozdrawiam
nie martw sie tym ich mierzeniem ...dobrze bo dodatkowy skan zawsze sie przyda :happy:

kingusia rety Ty zaraz rodzisz :happy:ale Ci zazdroszcze!!!

olinda mialas moze cc ???

Przepraszam gdzie to slonce??u nas leje od rana ;/

reklama
Do góry