reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Witam,
strasznie pusto tu dzis:))
Dziewczyny, zycze zdrowia, bo zatoki i te sprawy to cos strasznego.

Medio ile taki domek kosztuje??

hej dziewczyny ja juz jutro jade na wywolanie trzymajcie za mnie kciuki i za moja kruszynke ;-)odezwiemy sie jak juz bedziemy w domku :tak:mam nadzije ze szybko wyjdziemy :tak:pozdrawaim buzka;-)

Czesc mamuski:-)
Olinda
dziekuje bardzo za rade w sprawie kapieli-dzis tatus porzymal Olivie za reke i spokojnie ja wykapalam bez krzyku:tak:
Zocha powodzenia-trzymamy kciuki za was;-)
Medio fajny domek-dzieciaczki pewnie szczesliwe
Mamunia ja to chyba za wczesnie pochwalilam moja mala bo ogolnie spi w nocy ale tak okolo 6 rano jak sie obudzi to nie daje juz mi spac bo chce jesc co godzine-polozna powiedziala ze to normalne,ale przez to sie wogole nie wysypiam.Mam nadzieje ze jej to szybko przejdzie:tak:
Milej nocki kobietki

Dziekuje Mamunia u nas wszystko w jak najlepszym porzadku. Tylko duuuuzo obowiazkow i malo czasu. Alus jest grzeczny i slodki. Krazy po mieszkaniu jak torpeda, wspina sie wszedzie, wdrapuje, ubaw niesamowity. Slodki jest moj maly przedszkolak :-D

A jak Twoi chlopcy? Wszyscy trzej??

Dzien dobry mamusie:-)

Kamilalopez - bardzo sie ciesze ze pomoglam nie masz za co dziekowac polecam sie na przyszlosc :tak::-)
Medio - domek rewelacja no i chlopcy szczesliwi:tak:

Dziewczyny mam pytanie czy szczepienie moze tak wplynac na dziecko ze jest strasznie marudne i nieznosne bo Olivka miala 2 szczepienia w piatek i od tamtej pory ciezko z nia wytrzymac ciagle marudzi chce na rece jak ja biore to sie prezy to spowrotem ja klade na podloge a ona placze ja juz nie mam sily nie wiem czy to przez to szczepienie czy tylko jej humory w sumie pielegniarka powiedziala ze po tym szczepieniu do 2 tyg moze wystapic wysypka i tak sobie pomyslalam ze jak do 2 tyg moze wystapic wysypka to moze ona jakos odczuwa to szczepienie i dlatego jest taka nieznosna co o tym myslicie ???????

Milego wstawania:tak:

Hej Babeczki,

ja się melduję, że żyję, tylko nie mam weny do pisania i nastrój jakiś do bani..:-(

Olinda,

ja mysle, że to może być reakcja po szczepieniu..

Kamilalopez,

Twoja córeńka jest jeszcze bardzo malutka i dopiero reguluje sobie rytm spania, jedzenia itp. A co do wysypiania się - na razie bym zbytnio na to nie liczyła :-D;-)

Myleene domek z dostawą 58 funtów.
Zocha trzymam kciukaski:)
Kamilalopez a jak dziadkowie widzeli już wnuczkę?
Olinda może po szczepieniu, choć mój Lolek tez ciągle na ręce ciągnie i też taki marudek ostatnio z niego, więc nie wiem.

reklama
kamilalopez- to normalne:-) i tak masz dobrze, że w nocy do tej 6-tej ładnie Ci spi:tak:, moi chłopcy wstawali o szóstej do półtora roku, po prostu taką mieli porę, a ja musiałam się przystosować:tak:;-).
Myleene- a dziękuję znosnie:-D, raz lepiej, raz gorzej ale nie mogę narzekać;-).

Do góry