reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Bajeczka a gdzie Ty mieszkasz? U nas tez byl przymrozek i ogolnie jest zimno.
Moja mala ma chyba coraz mniej miejsca w brzuchu bo tez ostatnio juz tak nie skacze jak wczesniej:tak:
Myleene to fajnie masz ze Ci Alus pozwala sie wyspac:-)
Maureen a czym leczysz to Twoje chorobsko?
Kingusia ja jeszcze nie rodzilam,ale juz mi nie duzo zostalo i wlasnie jestem na etapie pakowania sie do szpitala-wszystko znalazlam na jednej stronie:

Poród - pakowanie torby do szpitala / Ciąża i poród w UK / Mama i dziecko / Strona główna - Polkadot.pl

reklama
kamilalopez ja mieszkam w Gloucester, niedaleko Bristolu. To jest jakies 2 godzinki autem od Londynu :tak:
Jesli chodzi o ten szpital, to co do ubrania dla dziecka i ile tego? Tam jest napisane pajacyki i koszulki i cos na wyjscie w zaleznosci od pory roku. Wystarczy to?

Bajeczka wiadomo ze nie 1 pare tylko ze 3 ale za duzo tez moim zdaniem nie ma sensu brac bo jak wiadomo w uk nie zatrzymuja Cie w szpitalu tak jak w Polsce min.3 dni jesli wszystko jest ok z Toba i dzieckiem.Wiekszosc kobiet zostaje tylko 1 dobe w szpitalu wiec nie ma sensu brac za duzo rzeczy,w razie czgo zawsze maz moze Ci cos dowiez.
Dziewczyny czy wy pilyscie moze w ciazy cos takiego jak Kubus?Bo wyczytalam ze w takich sokach jest wysoka zawartosc wit.A a nadmiar tej witaminy moze szkodzic dziecku.No i nie wiem teraz czy pic czy nie a ostatnio wlasnie mam ochote na Kubusie

BAJECZKA dla dziecka mialam po dwie pary pajacykow i to bylo wystarczajaco. tym bardziej ze ja wyszlam w tym samy dniu co urodzilam... (chociaz teraz z doswiadczenia wiem ze lepiej posiedziec dwie doby ....) i w moim szpitalu na przyklad nie dawali pampersow... a ja nie mialam w torbie... moj E musial jechac kupowac...

KAMILALOPEZ ja pilam Kubusia w duzych ilosciach :-) i nic mi nie bylo ani DIanie... wiec zeby zaspokoic zachcianke wg mnie mozesz wypic... A tak wogole jak poszukiwanie mieszkania... ogladalas juz cos? szukacie jedno czy dwu pokojowego mieszkania?

Bajeczka to my jestesmy sasiadkami:))) Ja pracuje w tym hrabstwie:))

Kamilalopez ja nie pilam kubusia, bo zbyt wiele cukru w nim jest...

Myleene no sprawdzilam, rzeczywiscie niedaleko :-):-D W koncu ktos kto mieszka w miare blisko mnie ;-)

kamilalopez ja pije czasem Kubusia.

Jesli chodzi o ubranka to w sumie macie racje, w razie czego maz mi dowiezie jak bedzie cos potrzebne. Przeciez to tylko jakies 15 min drogi do szpitla z domu.

Kornasia wlasnie rzecz w tym ze moj D wraca dopiero 20go grudnia i dopiero wtedy zaczniemy szukac czegos.Chcemy 2-3 pokojowe mieszkanko,zobaczymy co znajdziemy w szybkim czasie-zawsze po kilku miesiacach mozna zmienic.I tak przez pierwsze miesiace dziecko bedzie z nami w pokoju,ale muszec miec wiecej pokoi jak rodzinka z Polski bedzie przyjedzac:-)

Myleene duzo cukru w Kubusiu?Mi sie zawsze wydawalo z tam wlasnie malo cukru jest

Pixi sie dzisiaj nie odzywala wiec to znaczy ze jest juz ze swoim malenstwem.Mam nadzieje ze da nam znac niedlugo co i jak:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry