Dobry wieczór..
Kochane, nie wiem jak ja to zrobię jak już na świat przyjdzie nowy człowiek rodziny, teraz jestem od godz.13 sama z dziewczynkami i na nic nie mam dosłownie czasu, a co będzie potem ??
Nawet nie mam jak z Wami poklikać, bo mała mi nie pozwala - terrorystka jak widzi, że na chwilę podchodze do kompa, to go wyłącza
Z kolei jak ma drzemkę ( a śpi mało i krótko ) to szykuję jedzenie, albo nadrabiam zaległości domowe i tak w kółko..
Pixi,
ja tez trzymam mooocnooo kciuki, oby rozwiązanie było szybkie i jak najmniej bolesne.. Czekamy niecierpliwie na wieści :-)
junia21,
moja amelka też zrobiła się straszny niejadek, a może raczej " wybrzydzacz ".. Wcześniej, jak wprowadzałam nowe produkty do jej diety jadła bez problemu i tak się cieszyłam - rybka, mięsko, ziemniaczki, zupki, gotowane i surowe warzywa itp. teraz, im więcej ma zębów tym gorzej - chce jeść tylko obiadki ze słoiczków !! Ja już czasem nie mam siły i nie wiem jak to zmienić, próbuję ją przetrzymać, żeby była głodna, nie podaję od 2 śniadania już żadnych podgryzajek, przychodzi obiad, karmię ją, a ona zje 3 łyżki i jest płacz, wypluwanie itp. A u Ciebie w czym problem ?
kamilalopez,
Oilatum jest dostępne w większości supermarketów. Gdyby faktycznie dzieciątko miało suchą bardzo skórkę, trzeba zgłosić to jak przyjdzie pielęgniarka na wizytę do dziecka i powinna wypisac Ci receptę - wtedy masz free.
Myleene,
komplecik do chrztu uroczy, ale chyba faktycznie nie za gruby, może tak jak pisze mamunia2 - dodaj kocyk ?
Dalej nie wiem co odpisywać, bo mi się podgląd skończył ;-)
Ja w UK jestem 2 lata z ogonkiem, mój mąż 3 lata. Przyjechał na jakiś czas trochę zarobić, ale że związki na odległośc to nie dla nas, trzeba było zdecydować - wraca on, czy my jedziemy .. No i jesteśmy.. Narazie też nie planujemy powrotu, bo za bardzo nie ma do czego
Muszę Wam się zwierzyć jeszcze z czegoś, co mnie bardzo martwi ( bo chyba o tym nie pisałam ). Otóż jak byłam na usg pani, która je robiła wykryła jakieś zaciemnienie - coś jakby guz, nie wiadomo- umiejscowiony obok dzidziusia w macicy Powiedziała, że nie wie co to jest takiego i zawołała inną specjalistkę do konsultacji - ta również zrobiła oczy i powiedziała, że nie wie co to. 26 listopada mam kolejne usg, ma mi je robić lekarz. Naprawdę jestem skołowana i boję się co to za cholerstwo... Miałyście może taki przypadek, albo słyszałyście o czymś takim ? Czy jeśli to jakiś włókniak lub cysta - to zostawiają to, czy coś z tym robią ? Pomóżcie, bo wariuję