reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

NO WŁAŚNIE TAK TO JEST Z TYMI NOCKAMI , JA TERAZ NADRABIAM BO WIEM ŻE JESZCZE NIE CAŁE 4 MIESIĄCE I SIĘ ZACZNIE MAM TYLKO NADZIEJE ŻE NIE BĘDZIE TAK ŹLE (Z OLĄ BYŁO CAŁKIEM NIEŹLE):tak:;-) CHOC NADZIEJA MATKĄ GŁUPICH TO NARAZIE SIĘ NIĄ KARMIE:-D:-D BUŚKA

reklama
Pinka- u mnie to samo. Siedem miesiecy i jeszcze ani jednej nocko calkowicie przespanej. Dla mnie najlepszy okres to byl tak do 2 miesiaca, wtedy Oliwier ladnie spal, budzil sie ze 2 moze razy na mleczko. A teraz wstaje 3-5 razy w nocy :sorry2:. Ach, dzieciaczki...

NIE PAMIĘTAM JAK DŁUGO NIE SPAŁA ALE JEJ WYSTARCZYŁ PEŁNY BRZUSZEK I SUCHA PIELUCHA NIE PRZYPOMINAM SOBIE ŻEBY MI PŁAKAŁA W NOCY JAK JUŻ TO ROBIŁA SOBIE 2 GODZ PRZERWY WE ŚNIE ALE LEŻAŁA CICHUTEŃKO JAK MYSZKA I PATRZYŁA W SUFIT:tak::-D

pinka moja corcia spi od 5 tygodnia zycia przez cala noc. wprowadzilam wtedy rutyne czyli codziennie to samo: kapanie, karmienie i zanosze ja do jej pokoiku, wkladam do lozeczka i wychodze a ona idzie spac :) wstaje kolo 8. nie wiem czy ty karmisz piersia?? bo moze to ma wplyw bo ja niestety karmilam tylko do 2 miesiaca i pozniej musialam dokarmiac bo mialam kiepski pokarm po cesarce.

moja tez nie płacze tylko zaczyna sie wiercic ciumka tego smoka bo głodna dam jesc przewine jak trzeba i spi dalej ale w pewnym momecie zaczyna sie rzucac po calym lózeczku otwiera slepka i tez lezy albo sobie usiadzie i opowiada:rofl2::rofl2:dopiero jak ja prrzytule pocaluje to po jakim czassie zasnie............

wlasnie byłam ja utulic bo juz slepka otworzyła:tak:

Stefanka- my tez mamy taka sama rutyne i chyba jeszcze nie zrobilam od niej odstepstwa ( moze poza wyjatkiem, kiedy lecialam do Polski, ale i w Polsce dalej tez tak robilam), wiec moze to sprawa pokarmu. Chociaz mojemu daje na wieczor kaszke i zawsze sobie mysle ze moze dzis przespi cala noc, ale nie... I tak wstaje pare razy i daje cyca, no bo w nocy to cycek najwygodniej. Takze nie wiem, moze po prostu kwestia dziecka. Dzieci czasem dra sie godzinami, u mnie tego nigdy nie bylo_Oliwier posteka posteka, ale nigdy w jakis ryk. To chociaz to dobre...:happy:

Pinka- no slabo mi! Nie mow tak, oby nie....

Ostatnia edycja:
reklama
pinka mi sie wydaje ze jak twoja coreczka budzi sie tylko na chwile to juz niedlugo bedzie spala cala noc :))
alex to co?? przyjdziesz do mnie spacerkiem??

Do góry