reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

ZOCHA ja miałam takie spotkanie ok 2,5 godziny mi to zajeło ze 3,5 z dojazdem do szpitala i powrotem do domu.
godzine to połózna wypytywała o historie choroby moją męża i rodziny,pozniej krew jakies badania ważenie mierzenie i czekanie na wizyte z lekarzem ok 30-40 min.tak było u mnie

reklama
hej laseczki
wiem ze wpadam tu tylko raz na jakis czas ale was regularnie podczytuje;-)
nie mam czasu z tym moim maluchem bo nadal sypia tylko po pol godzinki i domaga sie mojego towarzystwa bo szybko sie nudzi zabawkami:tak:

potrzebuje waszej rady: Olo najpierw przez dwa tyg mial katar a teraz drugi tydzien brzydki kaszel, mokry i teraz biedny ma chrypke:-( bylam w trzech lekarzy i kazdy mowil ze jest ok i to tylko wirusowka... ostatni kazal dawac calpol i po sprawie ale to nie pomaga!!! juz sama nie wiem moze panikuje ale ten kaszel tak nie ladnie brzmi i jest taki mokry jakby mu sie odrywalo cos:no: mialyscie cos takiego?

Ja tylko na moment pokazać Wam moje metroseksualne dziecko (tak Mu ślicznie w różowym, że nie mogłam się powstrzymać i musiałam uwiecznić:tak:, ps. to szlafroczek Ali :tak:):

:-D:-D:-D

PS. Melka, dopiero przeczytałam Twój post - jak kaszelek jest mokry i słyszysz, że się odrywa to tylko opukuj Małego, niech ta flegma mu schodzi i powinno być ok :tak: Dobrze, że kaszel nie jest suchy :tak: Tak myślę :dry:

Załączniki

• PL033267.JPG
    PL033267.JPG
    90,2 KB · Wyświetleń: 53
  • PL033288.jpg
    PL033288.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
lucin@ Krzysiu wyglada bosko w rozowym;-) chyba jest podobny do tatusia? a na Alicje to sie nie moge napatrzec:-)))
a to moje cudo w hallowen

Załączniki

• P1020605.jpg
    P1020605.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 76
melka79 to normalne, że ten katarek uciekł i Twój syneczek ma teraz ten niepokojący kaszel. Takie maluszki nie umieją wydmuchać noska, a gruszką nie ściagniesz wszystkiego ;-) Ja również radzilbaym Ci oklepywac plecki, jak moja córeczka kasłała to pod ubranka wkładałam jej wacik delikatnie nasączony olejkiem kamforowy i pomogło.

Dziewczyny, mam pytanko

Wlasnie wrocilam ze szpitala, caly dzien robili mi badania. Nie bede sie juz zaglebiac co i jak, ale chodzi mi o taka sprawe.
Dostalam od miwife wpis do karty ciazy, ze powinnam miec 1 tydzien off z pracy. I tu moje pytanie, czy taki off jest platny czy to bezplatne?
Jesli moglybyscie mnie poratowac ta inormacja bede wdzieczna.

reklama
Ja nie mialam takiej wizyty w szpitalu jak pisalyscie wczesniej-widzicie w jakim szpitalu wczesniej bylam-katastrofa,a i wogole co do mojego 2go USG to musialam sama wydzwaniac i wypytywac bo juz bylam 24 tygodnie w ciazy a oni mi nie ustalili wyzyty-dopiero jak zadzwonilam to kazali przyjsc na 2gi dzien.Ale bylo,minelo;-)
Zocha dzieki Twojej informacji wczesniejszej,dzisiaj kupilam sobie sliczna posciel na allegro:-)
Lucin@ Twoj szkrab swietnie wyglada w rozowym;-)
Katik u mnie w pracy jest tak samo jak napisala Tajchi. I mam nadzieje ze z Twoja dzidzia nic nie jest ze tak Cie trzymali caly dzien.

Ostatnia edycja:
Do góry