reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

ZOCHA ja miałam takie spotkanie ok 2,5 godziny mi to zajeło ze 3,5 z dojazdem do szpitala i powrotem do domu.
godzine to połózna wypytywała o historie choroby moją męża i rodziny,pozniej krew jakies badania ważenie mierzenie i czekanie na wizyte z lekarzem ok 30-40 min.tak było u mnie

reklama
hej laseczki
wiem ze wpadam tu tylko raz na jakis czas ale was regularnie podczytuje;-)
nie mam czasu z tym moim maluchem bo nadal sypia tylko po pol godzinki i domaga sie mojego towarzystwa bo szybko sie nudzi zabawkami:tak:

potrzebuje waszej rady: Olo najpierw przez dwa tyg mial katar a teraz drugi tydzien brzydki kaszel, mokry i teraz biedny ma chrypke:-( bylam w trzech lekarzy i kazdy mowil ze jest ok i to tylko wirusowka... ostatni kazal dawac calpol i po sprawie ale to nie pomaga!!! juz sama nie wiem moze panikuje ale ten kaszel tak nie ladnie brzmi i jest taki mokry jakby mu sie odrywalo cos:no: mialyscie cos takiego?

Ja tylko na moment pokazać Wam moje metroseksualne dziecko (tak Mu ślicznie w różowym, że nie mogłam się powstrzymać i musiałam uwiecznić:tak:, ps. to szlafroczek Ali :tak:):

:-D:-D:-D

PS. Melka, dopiero przeczytałam Twój post - jak kaszelek jest mokry i słyszysz, że się odrywa to tylko opukuj Małego, niech ta flegma mu schodzi i powinno być ok :tak: Dobrze, że kaszel nie jest suchy :tak: Tak myślę :dry:

Załączniki

• PL033267.JPG
    PL033267.JPG
    90,2 KB · Wyświetleń: 46
  • PL033288.jpg
    PL033288.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
lucin@ Krzysiu wyglada bosko w rozowym;-) chyba jest podobny do tatusia? a na Alicje to sie nie moge napatrzec:-)))
a to moje cudo w hallowen

Załączniki

• P1020605.jpg
    P1020605.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 68
melka79 to normalne, że ten katarek uciekł i Twój syneczek ma teraz ten niepokojący kaszel. Takie maluszki nie umieją wydmuchać noska, a gruszką nie ściagniesz wszystkiego ;-) Ja również radzilbaym Ci oklepywac plecki, jak moja córeczka kasłała to pod ubranka wkładałam jej wacik delikatnie nasączony olejkiem kamforowy i pomogło.

Dziewczyny, mam pytanko

Wlasnie wrocilam ze szpitala, caly dzien robili mi badania. Nie bede sie juz zaglebiac co i jak, ale chodzi mi o taka sprawe.
Dostalam od miwife wpis do karty ciazy, ze powinnam miec 1 tydzien off z pracy. I tu moje pytanie, czy taki off jest platny czy to bezplatne?
Jesli moglybyscie mnie poratowac ta inormacja bede wdzieczna.

reklama
Ja nie mialam takiej wizyty w szpitalu jak pisalyscie wczesniej-widzicie w jakim szpitalu wczesniej bylam-katastrofa,a i wogole co do mojego 2go USG to musialam sama wydzwaniac i wypytywac bo juz bylam 24 tygodnie w ciazy a oni mi nie ustalili wyzyty-dopiero jak zadzwonilam to kazali przyjsc na 2gi dzien.Ale bylo,minelo;-)
Zocha dzieki Twojej informacji wczesniejszej,dzisiaj kupilam sobie sliczna posciel na allegro:-)
Lucin@ Twoj szkrab swietnie wyglada w rozowym;-)
Katik u mnie w pracy jest tak samo jak napisala Tajchi. I mam nadzieje ze z Twoja dzidzia nic nie jest ze tak Cie trzymali caly dzien.

Ostatnia edycja:
Do góry