reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Oj tak, bez kamerki to prawie nigdzie sie nie ruszam. Oczywiscie ze to wspaniale potem powspominac, jaki on byl maly.
A Twoj maly( no juz nie taki maly) jak w szkole? Radzi sobie?

reklama
Cześć dziewczyny:-) ale ostatnie dni mam paskudne jakoś mi tak smutno:-( a dzisiaj to wogule ciągle bym beczała mam nadzieje że jutro będzie lepiej. medio napisz jak tam na usg no i oczywiście czy dzidziuś się ujawnił. Buziaki

Będzie drugi synek:) Dzidzia zdrowa, i zrobią mi cesarkę jak będe chciała.
Krzyś w szkole ok ma kolegów i dobrze sobie radzi:)
Ide coś zjeść, bo dopiero wróciłam.

MEDIO GRATULUJE SYNUSIA :tak: CIESZĘ SIĘ ŻE WSZYSTKO Z DZIDZIĄ OK NO I FAJNIE ŻE ZROBIA CI CESARKE NIE BĘDZIESZ SIĘ TAK MĘCZYŁA JAK Z KRZYSIEM. BUZIACZKI NAPISZ PÓŹNIEJ COŚ WIĘCEJ

No widzisz czułam się inaczej i zachcianki tez inne niz w pierwszej ciązy a jednak synek.
Dobrze,że z cesarką nie będzie problemu.
We wtorek ma usg 3d w Polsce to sobie pooglądam jeszcze buźkę małego.

Medio a może okarze się że to córeczka czy to już na 100% ? Bo przecież to usg 3d jest już bardzo dokładne. Przy krzysiu też mówili ci że raz dziewczynka raz chłopczyk

Tak przy dziewczynce jest możliwa pomyłka ale przy chłopcu raczej nie, bo niby skąd ten siusiak hehe
To Karolek

65528.JPG

No MEDIO- GRATULACJE!!! I juz imie tez masz. Dobrze, ze wszystko z dzieckiem w porzadku- to najwazniejsze.Fajniutkie zdiecie. I dobrze ze nie bedzie problemu z cesarka. Pozdrawiamy goraco...:-)

reklama
Do góry