Medio to z tego co napisalas nawet gdyby moj M bardzo chcial miec syna to ja sie nie decyduje bo on chyba rzeczywiscie ma predyspozycje do plodzenia dziewczynek a zenskiej druzyny pilkarskiej nie mam zamiaru zakladac zreszta moj tato pracowal w ceramice w wysokich temp. i ma dwie corki wszystko sie zgadza. Buziaki
reklama
Medio
Fanka BB :)
Lolek w porzadku, wszystko pcha do buzi, chyba dziąsła mu dokuczają, ząbki idą powolutku, ciekwae kiedy się pojawią, myślę,że nie wczesniej niż za miesiąc.
A Ty jak sobie dajesz radę, Ola nie zazdrosna, pomaga Ci troszkę, podaje coś itd.?
A Ty jak sobie dajesz radę, Ola nie zazdrosna, pomaga Ci troszkę, podaje coś itd.?
Medio- jesli chodzi o OLe to jestem bardzo mile zaskoczona bo ona zawsze byla coreczka mamusi i pepkiem swiata a teraz wiadomo mamusia ma tez druga coreczke ktorej sila rzeczy musi poswiecac duzo czasu bylam pewna ze Ola bedzie zazdrosna a tu nic kompletnie nie jest zazdrosna a wrecz przeciwnie bardzo duzo mi pomaga zajmuje sie Olivka jak ja cos robie uwielbia robic jej a kuku a Olivka sie smieje na glos takze nie spodziewalam sie ze tak bedzie i bardzo sie ciesze:-) a jak jest u Ciebie ??? pewnie Krzysiu Ci tez pomaga. Buziaki
Medio
Fanka BB :)
Olinda tak Krzyś to juz wytrenowany pomocnik, czasem zostawiam z nim małego i robię coś na dole to zajmie się nim jak dorosły, jak się spiszę, to proszę by rozebrał mi małego na golasa, jak chcę go całego przebrać po nocy i zawsze mam jakąś wyrękę, podje pampersy, śliniaki, nie mogę złego słowa powiedzieć, widać ,ze bardzo kocha małego,a to mnie cieszy.
Może Cie kiedyś odwiedzę, do siebie równiez zapraszam. A tak wogóle to Ty pochodzisz z Miękini, mój mąz mówił,że byliśmy tam kiedyś na dyskotece, ja nie pamiętam, nie wiem, jest tam jakiaś dyskoteka u Was?
To ile Ty masz km do Wrocławia, ja 42 z domu mojej mamy?
Może Cie kiedyś odwiedzę, do siebie równiez zapraszam. A tak wogóle to Ty pochodzisz z Miękini, mój mąz mówił,że byliśmy tam kiedyś na dyskotece, ja nie pamiętam, nie wiem, jest tam jakiaś dyskoteka u Was?
To ile Ty masz km do Wrocławia, ja 42 z domu mojej mamy?
Medio- to super ze Krzys tak pomaga zupelnie jak Ola nie wiem co ja bym bez niej zrobila
Tak ja pochodze z Miekini i kiedys byly tam dyskoteki ale teraz gmina kombinuje i zlikwidowali a szkoda bo zawsze bylo blisko zeby troszke potancowac:-) i sie odstresowac. S uper by bylo jakbysmy sie spotkali ja od domu mamy do Wroclawia mam jakies 30 km to jest do centrum. A jak dlugo zamierzacie byc w Angli bo my chyba juz tu zostaniemy a napewno do momentu az dziewczynki skoncza szkoly no chyba ze wygramy w totka ;-) to wtedy wracamy do PL. Buziaki
Znowu zostalysmy same na placu boju nikt nie chce nic pisac
Tak ja pochodze z Miekini i kiedys byly tam dyskoteki ale teraz gmina kombinuje i zlikwidowali a szkoda bo zawsze bylo blisko zeby troszke potancowac:-) i sie odstresowac. S uper by bylo jakbysmy sie spotkali ja od domu mamy do Wroclawia mam jakies 30 km to jest do centrum. A jak dlugo zamierzacie byc w Angli bo my chyba juz tu zostaniemy a napewno do momentu az dziewczynki skoncza szkoly no chyba ze wygramy w totka ;-) to wtedy wracamy do PL. Buziaki
Znowu zostalysmy same na placu boju nikt nie chce nic pisac
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
czesc dziewczynki!
My od piatku już w domku:-). Chłopcy już się zaaklimatyzowali i rozrabiają w najlepsze. Tylko pogody z Polski troszkę nam brakuje. Pozdrawiam cieplutko:-).
My od piatku już w domku:-). Chłopcy już się zaaklimatyzowali i rozrabiają w najlepsze. Tylko pogody z Polski troszkę nam brakuje. Pozdrawiam cieplutko:-).
reklama
Witam,
dziewczyny poradzcie cos na kolke. Wczoraj moj malec dwie godziny sie meczyl. Probowalam masazy, cieplych okladow, kapieli i nic nie pomagaloz
No faktycznie, mamunia moglas przywiezc troszke lata z polski
dziewczyny poradzcie cos na kolke. Wczoraj moj malec dwie godziny sie meczyl. Probowalam masazy, cieplych okladow, kapieli i nic nie pomagaloz
No faktycznie, mamunia moglas przywiezc troszke lata z polski
Podziel się: