reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
hej dziewczyny!!! mam problem bo kacper od wczoraj ma biegunke,nie daje mu zadnych owocow ani nic takiego,poje czarna herbatka i daje tabletki co kupilam w polsce ale dzis dalej ma... juz cala dupke ma odparzona.. jak jutro nie przejdzie bede musiala pojsc do lekarza. znacie moze jeszcze jakies sprawdzone sposoby zeby mu pomoc? (i na biegunke i odparzenia,bo niestety zadne kremy nie pomagaja...)

Oj to biedactwo! Niestety my raczej nie stosujemy domowych sposobów, tylko daję ENTEROL przeciw odwodnieniu. Nie podaję wtedy żadnych słodyczy, owoców, za to cały czas płyny. A na dupkę nam pomaga SUDOKREM i wietrzenie.
Mam nadzieję, że Mu przejdzie i nie będzie się już męczył. Wielkie buziaki od cioci Asi:)

Witam wszystkie:)
Czy u Was takze za oknem szaro i deszczowo:confused:
Pamietacie piosenke: "kiedy deszczyk pada, dzieci sie nudza"...czy jakos tak?
Otoz u mnie objawia sie to intensywnym mysleniem...myslalam, myslalam i wymyslilam...Chcialabym zrobic gipsowy odlew nozki lub raczki mojego niedobroty. Taki 3D.Na pamiatke:)) Sprawdzalam na Allegro i to cholerstwo strasznie drogie. Widzialam takze taki zestaw w sklepie w UK, ale nie pamietam ile kosztowal. Nie wiecie jak zrobic cos takiego metoda domowa??:-)

czesc dziewczyny
pomozcie - mój M bedzie chrzestnym mojego siostrzeńca i nie wiem gdzie w londynie mogłabym kupic jakies pamiatki na chrzest i np łańcuszek z grawerem? moze ktoras z was chrzciła maleństwo w londynie i sie orientuje?
dodam ze zakupy internetowe nie wchodza w gre bo jest za pozno:no:

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

dzieki dziewczyny za rady,na szczescie juz mu przeszlo:)a na dupke nie moge sudocremu bo go szczypie i strasznie placze,stosowalam bephanten ale niewiele daje a na noc zasypalam obficie puderkiem jonsona i juz prawie ok:) A TAK Z INNEJ BECZKI,BO NIE PAMIETAM ZA BARDZO CZY MIALAM TAK JAK BYLAM W CIAZY Z KACPERKIEM... CZY TO NORMALNE ZE CZESTO TWARDNIEJE MI BRZUCH NA DOLE I PRZY TYM BARDZO BOLI?

reklama
witam wszystkie przyszle mamy!ja jestem w 11 tygodniu ciazy, mam juz za soba jedno usg i spotkanie z polozna. ;-)
sama nie wiem co o tym wszystkim myslec bo kazda z Was ma inne doswiadczenia zwiazane z tutejsza Sluzba Zdrowia. ale coz... pozyjemy, zobaczymy... hihi..
pozdrawiam serdecznie :-)

Do góry