reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej dziewczyny,jestem Agnieszka może wam się uda mi pomóc i powiecie mi troszkę jak wygląda prowadzenie ciąży w Anglii??? wiem że prowadzi położna:)ale ciekawa jestem jakie są badania robione???czy wygląda to tak jak w Polsce:)ile razy jest usg???pozdrawiam Agnieszka z Maryport

reklama
Matisek nie powinnaś mieć problemów, i w Polsce dają bardzo orginalne teraz więc to juz norma.

Medio Będę miała drugiego chłopca. Starszy syn ma 6 lat.
Matisek Sadze,że z imieniem Logan nie będziesz mieć problemów
Pogoda jest nieciekawa, niedawno u nas przestało padać i co chwila nieśmiało wychyla sie słońce
Roksantusia Prowadzenie ciazy różni sie w UK od tego w Polsce. Nie ma tak często badań krwi. Ja do tej pory miałam 3 2x u połoznej i raz dodatkowo w szpitalu na dodatkowych konsultacjach. USG jest 2x/( jeżeli wszystko jest ok) Ja nie narzekam,fakt fajnie by było jeszcze zobaczyć dzidzię przed porodem,jak ktoś chce to zawsze mozna isc prywatnie

Dzieki, mam nadzieje ze nie bedzie problemu :-Da co do filmu to byl Wolferine he he, no ale moj maz mi teraz powiedzial ze zartowal i po jego trupie bedzie takie imie. Trzeba bedzie go teraz namawiac, bo ja naprawde sie zakochalam w tym imieniu he he. Moze jak do malego bede juz mowic Loganek to i tatus sie przyzwyczaji :-)
U nas pogoda tez nie bardzo dopisuje, ciagle leje, az sie z domu wyjsc nie chce.

Medio Będę miała drugiego chłopca. Starszy syn ma 6 lat.
Matisek Sadze,że z imieniem Logan nie będziesz mieć problemów
Pogoda jest nieciekawa, niedawno u nas przestało padać i co chwila nieśmiało wychyla sie słońce
Roksantusia Prowadzenie ciazy różni sie w UK od tego w Polsce. Nie ma tak często badań krwi. Ja do tej pory miałam 3 2x u połoznej i raz dodatkowo w szpitalu na dodatkowych konsultacjach. USG jest 2x/( jeżeli wszystko jest ok) Ja nie narzekam,fakt fajnie by było jeszcze zobaczyć dzidzię przed porodem,jak ktoś chce to zawsze mozna isc prywatnie
acha, dziękuję za informacje :)pozdrawiam a tak z ciekawosci macie tam polskiego lekarza???

Czesc:-)
Witamy nowe ciezaroweczki :-)

Matisek- znam jednego Logana- niezly urwisek! :tak::-D:-D A co do tej rejestracji to nie mam zielonego pojecia, ale nie sadze, zeby byl wiekszy problem, w koncu dzis juz rodzice roznie daja... Vanessa, Jessica, Brajan itp....

Roksantusia- tak jak elwis napisala, he he.....:tak::-D :-)
A jesli chodzi o lekarza, to ja tylko angielskich mialam, a i chinke przy porodzie....:tak::-)

Matisek- znam jednego Logana- niezly urwisek! :tak::-D:-D A co do tej rejestracji to nie mam zielonego pojecia, ale nie sadze, zeby byl wiekszy problem, w koncu dzis juz rodzice roznie daja... Vanessa, Jessica, Brajan itp....

A jesli chodzi o lekarza, to ja tylko angielskich mialam, a i chinke przy porodzie....:tak::-)
tak myslałam, sliczny jest twój synus:)

a w którym jestes miesiacu??? wiesz już co bedziesz miała???

Roksantusia- nie jestem w ciazy, ale lubie bywac na tym watku i ewentualnie sluzyc rada, bo sama w koncu tez przez to wszystko przechodzilam tu w Uk....:-)
Ale jeszcze planuje byc w ciazy.... tylko troszke pozniej.....:tak::-):-)

reklama
Do góry