Tajchi
Fanka BB :)
Paula no super wieści mnie tu doszły
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie czy ktoras z was ma moze mieszkanie socjalne chyba przyznawane przez consil bo my chcemy sie o takie starac i tutaj pytanie jakie zrobic piersze kroki gdzie sie udac ???
Olinda ja zlozylam aplikacje o mieszkanie, idziesz do swojego councilu i prosisz o aplikacje, u nas jest to w formie ksiaki ktora wypelniasz i wysylasz z powrotem do councilu... i czekasz az przyznaja ci nr, gdy masz juz nr to co tydzien zaznaczasz oferty mieszkan ktore cie interesuja (ja to robie przez internet), najlepiej jeszcze umowic sie na spotkanie z urzednikiem ktoremu przedstawisz w jakich warunkach mieszkasz itp jak masz male mieszkanie, lub kiepskie warunki to moze uda mu sie przyspieszyc cos... i czekasz ja czekam juz 4 miesiace, wg ich zasad mieszkanie mam dostac w ciagu pol roku, czyli jeszcze 2 miesiace zostaly... poczekamy zobaczymy ;-)Dzien dobry:-) Jak wam minal weekend ?? My w sobote bylismy na basenie Olivka nawet nuzki sobie pomoczyla i na szczescie sie nie bala nastepnym razem pomoczy sie troche bardziej :-)
Mam pytanie czy ktoras z was ma moze mieszkanie socjalne chyba przyznawane przez consil bo my chcemy sie o takie starac i tutaj pytanie jakie zrobic piersze kroki gdzie sie udac ??? Z gory dziekuje za pomoc i zycze slonecznego dzionka.
Buziaki