Witajcie
Myleene ja swojemu Oliverowi podalam 2 dni temu koperek, mial wtedy 9dni, mam herbatke z hipp ktora jest od 1 tygodnia, a malemu podalam 10ml, bardzo mu smakowala i dolegliwosci nie mial. Pytalam 2 poloznych, jedna powiedziala mi ze absolutnie mam nic nie podawac, a druga wrecz odwrotnie, powiedziala ze moge mu dawac herbatke koperkowa.
Ja karmie piersia, ale kazde karmienie trwa ok godziny a czasem poltora, bo maly mi usypia albo je bardzo zachlannie przy tym sie strasznie zmeczy i robi sobie przerwe, najgorzej jest w nocy jak ja usypiam nad nim a on spi z cycem w buzi,a gdy probuje mu wyciagnac to zaczyna strasznie krzyczec
Ostraszka ja mialam bole krzyzowe
u mnie to wygladalo w ten sposob, ze odczuwalam jak bym sie lamala w pol, taki bol jak ktos by mnie uderzyl czyms bardzo ciezkim w dol plecow, a do tego nie moglam siedziec, ani stac, ani lezec, jedyna ulge jaka odczuwalam to wtedy jak robilam sklon do przodu. Serdecznie wspolczuje jesli bedziesz miec bole krzyzowe
Justa2008 ja dostalam te pieniazki, wplynely mi na konto w czwartek czyli ok 4 tygodnie po zlozeniu wniosku, nie dostalam powiadomienia ani nic, poprostu patrze na wydruk z konta a tam sa pieniazki :-)
Junia21 z tego co wiem to nalezy sie kazdej ktora skonczy 25 tydzien ciazy i urodzi po 6 kwietnia, ale nie wiam jak sie to ma do osob ktore nie maja NIN
Ja wlasnie czekam na midwife, i jestem juz bardzo zla
na dworze piekna pogoda a ja z niuniusiem siedze w domu zamiast sie dotleniac