reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

hej mamunia2! nasz kacperek ma 20 miesiecy a teraz jestem w 19tyg,w przyszly poniedzialek mam usg i mamy nadzieje ze malenstwo odpowiednio sie ulozy i bedziemy mogli poznac plec... P.S.serdecznie dziekuje za powitanie:)

reklama
mamunia pochwale sie synkiem, jak tylko zdjecie lepszej jakosci bede miala:)

karolinka
nie martw sie i nie sluchaj tych co rodzili w PL, Ty jestes w UK i tu jest inaczej. Ja urodzilam 10 dni po terminie. Dopiero 7 dni po terminie polozna zrobila mi masaz szyjki macicy. Tu nie robia zadnego usg jesli jestes po terminie, a do szpitala wysylaja w 10 dniu po. Pamietaj do 14 dni po, ciagle jest to ciaza o czsie wiec nie martw sie:))

ewnie ze czekam! Bylam w szpitalu i 1y test z moczu negatywny:-( ale zrobili jeszcze z krwi i...pozytywny:-)jutro pierwsze usg,nie wiadomo czy cos zobaczymy ale...jupiiiiii:-)

Oj szczesliwa jestem!!!!
Buziaki dla wszystkich mam i tych all ready done i tych przyszlych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Medio- u Nas też czwarte nie wchodzi w rachubę, jezu a jak będzie znowu chłopak to chyba świra dostanę z czwórką facetów w domu hahaha. A kiedy planujecie kolejne?
Zaczniemy staranka może w przyszym roku:sorry:, ale zanimnam się uda to nie wiem kiedy to wyjdzie, bo na dziewczynke trzeba się przytulac tak z 5 min. 3 dni przed owulacją i czasem cieżko zaciążyć, bo wszystkie plamniczki moga wyginąc zanim jajeczko sie pojawi. A jak w owulację to juz duże szanse sa na kolejnego chłopca.:rofl2:

lola- gratuluje serdecznie....

kalolina- oj kochana tez bym byla wsciekla na te telefony... no ale nie martw sie juz tak... no i chyba jestem nastepna po tobie masz racje... ale mam wizyte we wtorek i wtedy wszystko bede wiedziala co i jak bo mam dodatkowye USG... bo corcia jest malenka i mam malo wod...

A to moja mala modelka :-D We wtorek konczy juz 5 miesiecy strasznie szybko ten czas leci!!!!! ;)))

Lola ogromne gratulacje i witamy witamy :tak:

Ostatnia edycja:
Olinda twoja mala jest fantastyczna :-)

Lola gratuluje serdecznie :-)

Junia witam :-)

Paula to we wtorek obydwie cos sie nowego dowiemy, bo ja tez mam wizyte, chyba ze do wtorku urodze :-)

Myleene dzieki :-)

reklama
Do góry