reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
karolinko - super,juz niedlugo bedziesz miala sliczna kruszynke w ramionachtrzymama kciuki zeby gladko poszlo;-)
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Karolinka- no to trzymam mocno kciuki! Bądz dzielna, czekamy na wieści. Buziaczki.
Sachmecia
Aktywna w BB
hej kobitki
Nie bylo mnie z tydzien i tyle naskrobalyscie ze ciezko mi teraz nadrobic
Najpierw Swieta potem po swietach mielsimy na wizycie tesciow a i w pracy nie mam za bardzo czasy zeby zerkac na bb, duzo sie dzieje ostatnio ... no ale niewazne
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Olinda - ale Twoja ksiezniczka jest kochaniusia tylko taka tulic
A ja wkoncu sie doczekalam pierwszych ruchow :-) na poczatku nie bylam pewna ale teraz juz wiem ze to moje dziecie daje o sobie znac, ten tydzien wogole jakis taki ekscytujacy sie zapowiada w srode polowkowe usg i moze uda nam sie podgladnac co dzidzia ma miedzy nozkami
Karolinka i doczekalas sie super trzymam za Ciebie kciuki oby gladko poszlo buzialki
a wszytskim wam dobrych humorkow w sloneczny poranek do milego
Nie bylo mnie z tydzien i tyle naskrobalyscie ze ciezko mi teraz nadrobic
Najpierw Swieta potem po swietach mielsimy na wizycie tesciow a i w pracy nie mam za bardzo czasy zeby zerkac na bb, duzo sie dzieje ostatnio ... no ale niewazne
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Olinda - ale Twoja ksiezniczka jest kochaniusia tylko taka tulic
A ja wkoncu sie doczekalam pierwszych ruchow :-) na poczatku nie bylam pewna ale teraz juz wiem ze to moje dziecie daje o sobie znac, ten tydzien wogole jakis taki ekscytujacy sie zapowiada w srode polowkowe usg i moze uda nam sie podgladnac co dzidzia ma miedzy nozkami
Karolinka i doczekalas sie super trzymam za Ciebie kciuki oby gladko poszlo buzialki
a wszytskim wam dobrych humorkow w sloneczny poranek do milego
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
Olinada- to się ciesz, że chociarz od pasa w dół, czyli jest pół na pół. Ja nawet tego szczęścia nie mam bo u Mnie jest tylko trzy do jednego na korzyść męża, bo i od pasa w dół i Alusia buzka, Mi zostaje buzka Dominisia:-). No ale dobre i to;-).
A córunie masz zabójczą:-).
A córunie masz zabójczą:-).
Tajchi
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: