reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
hej kobitki
Nie bylo mnie z tydzien i tyle naskrobalyscie ze ciezko mi teraz nadrobic :-p
Najpierw Swieta potem po swietach mielsimy na wizycie tesciow a i w pracy nie mam za bardzo czasy zeby zerkac na bb, duzo sie dzieje ostatnio ... no ale niewazne

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

Olinda - ale Twoja ksiezniczka jest kochaniusia tylko taka tulic :-D

A ja wkoncu sie doczekalam pierwszych ruchow :-) na poczatku nie bylam pewna ale teraz juz wiem ze to moje dziecie daje o sobie znac, ten tydzien wogole jakis taki ekscytujacy sie zapowiada w srode polowkowe usg i moze uda nam sie podgladnac co dzidzia ma miedzy nozkami :-D

Karolinka i doczekalas sie super trzymam za Ciebie kciuki oby gladko poszlo buzialki

a wszytskim wam dobrych humorkow w sloneczny poranek do milego

Olinada- to się ciesz, że chociarz od pasa w dół, czyli jest pół na pół:-D. Ja nawet tego szczęścia nie mam bo u Mnie jest tylko trzy do jednego na korzyść męża, bo i od pasa w dół i Alusia buzka:tak:, Mi zostaje buzka Dominisia:-). No ale dobre i to;-).
A córunie masz zabójczą:-).

karolinka i jak rozwija sie sytuacja u ciebie???? skurcze częstsze?? a może juz w szpitalu jesteś bo od rana Cię nie ma
olinda ale pyzunia z tej księżniczki Twojej

a my dziś kończymy 5 miesięcy i to zdjęcie z dzisiaj

Załączniki

• STA72192.jpg
    STA72192.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Tajchi śliczny Kacperek juz 5 miesięcy, popatrz, a jak w nocy śpi juz lepiej?
Olinda u mnie Krzyś podobny do taty, Karolek do mnie, no a podwozie wiadomo hehehe
Sachmecia a kiedy masz usg połówkowe, miłego dnia:)

Do góry