reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc dziewczynki
u mnie pogoda taka nijaka dzisiaj i tak ponuro nastraja. Ostatnio co rano wstaje z bolem zeber, powiedzcie czy to normalne? bo czuje jak by wszystko upychalo mi sie pod zebra i rano tak mnie bola. Powiedzcie czy to normalne, czy to moze ja zle spie? Aha powiedzcie co sadzicie o tych chustach do noszenia maluchow? bo jak narazie to tylko moja kolezanka uzywala ich i byla bardzo zadowolona, ale chcialabym poznac jeszcze czyjes zdanie?

reklama
Czesc dziewczynki
u mnie pogoda taka nijaka dzisiaj i tak ponuro nastraja. Ostatnio co rano wstaje z bolem zeber, powiedzcie czy to normalne? bo czuje jak by wszystko upychalo mi sie pod zebra i rano tak mnie bola. Powiedzcie czy to normalne, czy to moze ja zle spie? Aha powiedzcie co sadzicie o tych chustach do noszenia maluchow? bo jak narazie to tylko moja kolezanka uzywala ich i byla bardzo zadowolona, ale chcialabym poznac jeszcze czyjes zdanie?
Ja nie mam ale kolezanka ma i pnoć rewelacja.

iwee- czytalam juz... bardzo mi przykro ja nie mam pojecia jak ci mam ci doradzic... pamietaj ze jestem z toba i sie modle.. trzymam mocno kciuki aby wszystko sie wyjasnilo... i zobaczysz zaraz bedziesz miala swoje blizniaki przy sobie zdrowe i szczesliwe... zycze ci powodzenia na zastrzyku... wytrzymaj jeszcze troszke... oni wiedza co robia... ogromny buziak dla ciebie i sciskam was goraco...

Witam! Nie bylo mnie tu nie tydzien i tyle naklikalyscie ze nie nadrobie co u kogo sie dzieje....no moze potem:)
U mnie tak pokrotce, to po wczorajszym scanie nie wesolo:-( Okazalo sie ze jeden blizniak zatrzymal sie w rozwoju i niewiadomo dlaczego:no: Od 2 tyg waga stoi w miejscu, dali mi wczoraj zastrzyk na rozwoj pluc, dzis mam dostac druga dawke. Niewykluczone ze porod bedzie wczesniej niz by sie tego ktokolwiek spodziewal...Na domiar zlego wykryto u mnie cukrzyce ciazowa:-:)-:)-(
Pamietam ze ktoras z was mialo cukrzyce , dlatego blagam o pomoc, bo jeszcze nie widzialam sie z polozna od cukrzycy i niewiem co powinnam jesc a czego unikac, no i wogole jakie sa tego konsekwencje na dzidziusia...:no:
Mam kolezankę jest w drugiej ciązy i podobnie jak w pierwszej tez ma cukrzycę, wiem,że nie wolno jeśc, produktów mącznych, słodyczy, owoców, najlepiej to warzywa, mięsa, ryby, pic wodę, no i mierzyć codziennie poziom cukru glukometrem. Daj znac co i jak.

Matisek- witam to po pierwsze :), ja sama tez nie mam mialam takiej chusty ale moja dobra kolezanka miala i byla zachwycona, ja raz sprobowala ponosic z jej dzieckiem i nie czulam sie zbyt pewnie ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, wiem ze teraz przy drugim dziecku napewno sobie kupie

Dziewczyny, odnosnie mleka modyfikowanego mam zapytanie.
Czy po aptamilu wasze dzieciatka ulewaly albo wymiotowaly?

Mamunia
, pisalas, ze ty sie wspomagalas tym mlekiem, jakies obserwacje?

iwee wspolczuje i trzymam kciuki za ciebie i dzidzie:tak:
kasperimaja i jak po wizycie u poloznej?

ja wlasnie wrocilam z zakupow i lekka raczka wydalam prawie 30 funtow:sorry: kupilam jeszcze kilka brakujacych rzeczy dla dzidzi ale to i tak jeszcze nie wszystko:-p dopiero w sobote jakies wieksze zakupy bo sama nie dalabym rady wszystkiego przytargac do domu:sorry:

Dziewczyny, odnosnie mleka modyfikowanego mam zapytanie.
Czy po aptamilu wasze dzieciatka ulewaly albo wymiotowaly?

Mamunia, pisalas, ze ty sie wspomagalas tym mlekiem, jakies obserwacje?

Moje dzieci na każdym mleczku ulewały nawet na piersi:baffled: ale z modyfikowanych to po aptamilu najmniej:tak:. A co Aleks dużo ulewa?

reklama
Do góry