reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

witam panie...
czy u was tez taka depresyjna pogoda?

Jestem w szoku jak szybko udalo nam sie uporac z zalatwieniem paszportu. W sumi bylismy tylko godzine w konsulacie:szok:Szkoda, ze paszport dopiero na 3 czerwca...

Maly ma dosc czesto czkawke.
Jak mu ulzyc w cierpieniach?

Pozdrawiam...
Mój też do tej pory czesto miewa, przytul go wtedy, podaj pierś jak zechce:)
A jak noce, wysypiasz się?:sorry:

reklama
Noce?!
Odkad maly sie urodzil, nie spie w nocy.
Budzi sie zazwyczaj miedzy 0.30 a 2.00, potrafi godzine jesc, a potem kolo 5 i juz nie daje sie uspic do 10-11. Koszmar:szok:

Witajcie dziewczyny
mam do was takie pytanie, od wczorajszego wieczoru boli mnie prawe udo, bol jest promieniujacy od gory w dol i strasznie rwacy,czy nalezy sie martwic? powiem jeszcze ze od wczoraj sie troche nasilil :-(

u mnie pogoda paskudna, nic mi sie nie chce, chyba wroce do lozeczka ;-)
pozdrawiam

kasperimaja to musialas sie strachu najesc:no: grunt ze wszystklo sie szczesliwie zakonczylo:tak: a jak na 5 tygodni przed to maluszek rzeczywiscie taki malutki nie byl:-) zycze powodzenia w czwartek:-)

u mnie slicznie sloneczko swieci, bylam na malym spacerku i juz w klapki wskoczylam bo tak cieplutko:-)poza tym to troche sie nudze, musze jeszcze pozniej pranko wstawic i zrobic obiadek, dzisiaj planuje barszczyk czerwony:-)

no troche strachu bylo ale juz to za nami
jak wam dobrze, jestescie w domku, chodzicie na spacerki a ja w pracy do 5.30 :( ale juz tylko 2 dni bo w piatek moj ostatni dzien i 4 tyg wakacji a potem 9 miesiecy urlopu maciezynskiego :) i nie zamierzam wracac do pracy, nie z dwojka maluchow w domu

ja tez nie zamierzam szybko do pracy wrocic, wole zeby maly mial gdzies ok 2 latka, jeszcze zobacze jak bede sobie radzic i czy w ogole bede wtedy jeszcze w Londynie:-pna razie w pracy powiedzialam ze biore rok macierzynskiego i ani dnia mniej:tak:

Bernardetka - mam do Ciebie pytanie. napisałaś Mi kiedyś, że miałaś w UK usuwaną nadżerkę, a skoro czeka Mnie to samo to jestem ciekawa jak to sie stało, że trafiłaś do specjalisty i postanowił Ci ją wyciąć? Bo z tego co się orientowałam to raczej jest tu traktowana jak stan fizjologiczny a nie chorobowy i przy zadowalającej cytologii to w ogóle nadżerki nie ruszają:baffled:. A żeby wyprosić taką wizytę ze specjalistą to też trzeba sie niezle napocić:szok:.

reklama
Mamunia2 U mnie to bylo tak ze poszlam na kontrolne badanie cytologiczne, po badaniu wyszlo ze mam nadzerke i lekarz wyslal sam list do szpitala i wezwali mnie na drugie badanie wzieli wycinek i po kilku tygodniach kazali przyjsc na zabieg. Od tej pory co roku mam sie zglaszac na kontrole. Jak bedziesz u lekarza popros o "smear test" i wtedy dopiero bedziesz wiedziec czy musisz miec zabieg.

Do góry