reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

ada1989 a gdzie bedziesz rodzic i z jakiej czesci Londynu jestes(jesli mozna wiedziec) bo ja ze wschodu
MEDIO mi tez sie wydaje, ze to nie jest prosta sprawa odwrocic dzidzie w brzuchu nawet nie chce mi sie wyobrazac tego ale jesli ADA1989 sie zdecyduje to napewno nam powie jak bylo prawda ADA?

reklama
no jasne ze wam powiem:tak:z tego co wyczytalam to lekarz proboje przekrecic dziecko obserwujac je przez usg i ktg...nadal nie wiem co myslec, na razie poprobuje roznych cwiczen, moze one pomoga i dzidzia sama sie przekreci:-p
ja jestem z zach-pln londynu i bede rodzic w Northwick Park Hospital na Harrow:tak:

Cześć dziewczyny

Mam do Was pytanie zauważyłam ostatnimi czasy nawyk u Oli obgryzania paznokci i mimo zwracania jej uwagi non stop łapie ją na obgryzaniu pazokci.
Wiem, że w Polsce są takie gorzkie lakiery nieszkodliwe do pomalowania paznokci i dziecko jak raz włoży palucha do buzi momentalnie go wyciąga.
Wiecie może czy coś takiego tutaj znajdę. Polećcie coś mi bo mnie to strasznie wkurza jak ona wkłada paluszki do buzi i wcina paznokcie:wściekła/y::wściekła/y:.
Nie znam jak na razie przyczyny ale podejrzewam że się czymś podświadomie denerwuje tylko nie wiem jeszcze co to jest

asinka ja niestety nie znam takiego produktu:-(, ale może pojawienie się Milenki i nowa sytuacja w domku troszkę daje o sobie znać i Oleńka mimo wszystko troszkę to przeżywa; ale mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy:tak:.

Asinka ja kiedys czytalam o domowych sposobach, ze smarowalo sie czyms dziecku paznokcie i przestawalo wkladac paluszki do buzi, niestety nie pamietam co to byly za sposoby, poszukaj w internecie, a jak sie cos dowiem to tez dam znac;-)

reklama
Do góry