reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

bernardeta- udanych zakupkow... a na plesniawki najlepszy jest wlasny mocz dzidzi... w 100% jest niezastapiony... moj Nikki tez mial jak byl malutki i nic mu nie pomagalo... az moja ciocia pielegniarka powiedziala mi o tym starym sposobie i po 2 dniach przeszly... po kapieli jak niunia zrobi siusiu na pieluszke tetrowa to wysmaruj jej buzke w srodku... zobaczysz przejdzie bez zbednych masci... powodzenia...
a mam pytanko bo wyslalam podanie na te 190 funtow ponad miesiac temu i nie mam odpowiedzi??? co jest???
a i z mojim MA tez numery bo musialam dowiesc w tamtym tygodniu dokumenty w czwartek... a powinni mi juz placic od 17 marca... a tu ani kasy ani odezwu nie wiem co robic???
pomocy..........

reklama
Tajchi - kupiłam malutkiej zupkę ziemniaczki z marcheweczka , deserek jabłko z banankiem i pudding ryżowy. dzisiaj dałam jej zupkę troszke wypluwala ale tez z dwie lyzeczki zjadla na pierwszy raz jej wystarczy :tak:a co do plesniawek to rzeczywiscie mocz pomaga moja mala tez miala ale bardzo duza i musialam z nia jechac na pogotowie bo bardzo ja bolalo i nic nie chciala jesc i tam mi dali lekarstwo bo w aptece nic nie dali bo nie miala skonczonych 3 miesiecy wiec puki ma mala plesniawke to smaruj moczem bo jak bedzie sie powiekszac to konieczna jest wizyta u lekarza. Pozdrawiamy i zyczymy duzo zdrowka

Alex-oj leci ten czas niewiadomo kiedy juz teraz jest taka fajna smieje sie na glos oj kiedy to minelo:szok:

buziaki milego wieczorku

Witam kochane!
Chłopcy zaraz zasną tacy są dzisaj zmęczeni:-) hura. A Ja się wykąpię, cosik sobie obejrzę i odpocznę:tak: bo i mnie wymęczyli. We wtorek rano idę do dentysty a wieczorem mam umówioną wizytę u gina:szok: normalnie się boję:szok:, no ale jak trzeba to trzeba i jakoś przeżyję. Trzymajcie kciuki.

BERNADETKA no super że już dochodzisz do siebie i masz juz ochote na zakupy.
olinda no to ładne zakupki naobiłas
mamunia będzie dobrze nie martw się
alex3 korzystasz z cieplutkiej pogody ja tez

Witaski, aledziś słonko piekne.

A wrócił Wam już okres po porodzie, ja karmię piersią i jeszcze nie mam miesiączki?

Witam dziewczyny,

ale wiosennie zrobilo sie na forum, energia wrecz tryska:))
wszytskie szczesliwe, z dzieciaczkami, a u mnie ani widu, ani slychu:((

Bernadetka- jak dlugo czekaliscie w kolejce przed konsulatem by zalatwic paszport? duzo ludzi wciaz tam jest? wiem, ze juz nie obowiazuje zasada wczesniej umowionych spotkan, co mnie troszke martwi:((

Hej - chcialam się przywitać, mam nadzieję, że trafiłam pod właściwy adres :) dziewczyny, chyba potrzebuję wsparcia, porad - postaram się przeczytać cały wątek krok po kroku, ale tak na gorąco, chciałam tylko powiedzieć, że się strasznie cieszę, że jesteście i mam nadzieję, że Wasze doświadczenie mi pomoże - od kilku dni wiem, że jestem w ciąży - to dopiero 3 tydzień i jak będzie wszystko ok po drodze - nasze pierwsze dziecko. Mieszkamy w Northampton, pracuje mąż, ja siedzę w domu - czasami coś przez internet robię projektowo. Tak czy inaczej nie pracuję w UK, raczej kiepsko jestem zorientowana co i jak tu działa... zielonka jestem w sprawach organizacyjno-lekarzowych, nie mam pojęcia co tu można, a co trzeba, jak z badaniami, nie wspominając, że temat dzieci jakoś omijałam, a tu stało się i już :) no więc witam się pięknie i będę tu zaglądać - buziaki z Northampton!!!

Hejka :-)
Tak, rzeczywiscie- wisna w pelni .... jest super! :-)

Witaj lemonsky :-) I gratki dla Ciebie oczywiscie.... :tak::-) Pisz czesto, pytaj o co chcesz, na pewno pomozemy....:-)

Medio- mnie dopiero po 8 miesiacach....:tak: ale to sprawa indywidualna, znam dziewczyne, ktorej okres wrocil dopiero po 12 miechach....:szok::tak::tak:

Milego dnia....:-):-):-)

reklama
Do góry