reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

bernardeta- udanych zakupkow... a na plesniawki najlepszy jest wlasny mocz dzidzi... w 100% jest niezastapiony... moj Nikki tez mial jak byl malutki i nic mu nie pomagalo... az moja ciocia pielegniarka powiedziala mi o tym starym sposobie i po 2 dniach przeszly... po kapieli jak niunia zrobi siusiu na pieluszke tetrowa to wysmaruj jej buzke w srodku... zobaczysz przejdzie bez zbednych masci... powodzenia...
a mam pytanko bo wyslalam podanie na te 190 funtow ponad miesiac temu i nie mam odpowiedzi??? co jest???
a i z mojim MA tez numery bo musialam dowiesc w tamtym tygodniu dokumenty w czwartek... a powinni mi juz placic od 17 marca... a tu ani kasy ani odezwu nie wiem co robic???
pomocy..........

reklama
Tajchi - kupiłam malutkiej zupkę ziemniaczki z marcheweczka , deserek jabłko z banankiem i pudding ryżowy. dzisiaj dałam jej zupkę troszke wypluwala ale tez z dwie lyzeczki zjadla na pierwszy raz jej wystarczy :tak:a co do plesniawek to rzeczywiscie mocz pomaga moja mala tez miala ale bardzo duza i musialam z nia jechac na pogotowie bo bardzo ja bolalo i nic nie chciala jesc i tam mi dali lekarstwo bo w aptece nic nie dali bo nie miala skonczonych 3 miesiecy wiec puki ma mala plesniawke to smaruj moczem bo jak bedzie sie powiekszac to konieczna jest wizyta u lekarza. Pozdrawiamy i zyczymy duzo zdrowka

Alex-oj leci ten czas niewiadomo kiedy juz teraz jest taka fajna smieje sie na glos oj kiedy to minelo:szok:

buziaki milego wieczorku

Witam kochane!
Chłopcy zaraz zasną tacy są dzisaj zmęczeni:-) hura. A Ja się wykąpię, cosik sobie obejrzę i odpocznę:tak: bo i mnie wymęczyli. We wtorek rano idę do dentysty a wieczorem mam umówioną wizytę u gina:szok: normalnie się boję:szok:, no ale jak trzeba to trzeba i jakoś przeżyję. Trzymajcie kciuki.

BERNADETKA no super że już dochodzisz do siebie i masz juz ochote na zakupy.
olinda no to ładne zakupki naobiłas
mamunia będzie dobrze nie martw się
alex3 korzystasz z cieplutkiej pogody ja tez

Witaski, aledziś słonko piekne.

A wrócił Wam już okres po porodzie, ja karmię piersią i jeszcze nie mam miesiączki?

Witam dziewczyny,

ale wiosennie zrobilo sie na forum, energia wrecz tryska:))
wszytskie szczesliwe, z dzieciaczkami, a u mnie ani widu, ani slychu:((

Bernadetka- jak dlugo czekaliscie w kolejce przed konsulatem by zalatwic paszport? duzo ludzi wciaz tam jest? wiem, ze juz nie obowiazuje zasada wczesniej umowionych spotkan, co mnie troszke martwi:((

Hej - chcialam się przywitać, mam nadzieję, że trafiłam pod właściwy adres :) dziewczyny, chyba potrzebuję wsparcia, porad - postaram się przeczytać cały wątek krok po kroku, ale tak na gorąco, chciałam tylko powiedzieć, że się strasznie cieszę, że jesteście i mam nadzieję, że Wasze doświadczenie mi pomoże - od kilku dni wiem, że jestem w ciąży - to dopiero 3 tydzień i jak będzie wszystko ok po drodze - nasze pierwsze dziecko. Mieszkamy w Northampton, pracuje mąż, ja siedzę w domu - czasami coś przez internet robię projektowo. Tak czy inaczej nie pracuję w UK, raczej kiepsko jestem zorientowana co i jak tu działa... zielonka jestem w sprawach organizacyjno-lekarzowych, nie mam pojęcia co tu można, a co trzeba, jak z badaniami, nie wspominając, że temat dzieci jakoś omijałam, a tu stało się i już :) no więc witam się pięknie i będę tu zaglądać - buziaki z Northampton!!!

Hejka :-)
Tak, rzeczywiscie- wisna w pelni .... jest super! :-)

Witaj lemonsky :-) I gratki dla Ciebie oczywiscie.... :tak::-) Pisz czesto, pytaj o co chcesz, na pewno pomozemy....:-)

Medio- mnie dopiero po 8 miesiacach....:tak: ale to sprawa indywidualna, znam dziewczyne, ktorej okres wrocil dopiero po 12 miechach....:szok::tak::tak:

Milego dnia....:-):-):-)

reklama
Do góry