reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Pozdrawiam serdecznie. Miłego dnia Wam.U nas słonko. Karol jak zwykle ulał i znowu głodny, biedaczek.

reklama
Witam drogie panie!

Ale wam zazdroszcze sloneczka:(( U mnie za oknem mgła, jakos tak depresyjnie.
Wybieram sie wlasnie do midwife, moze oswieci mnie kiedy malenstwo zechce w koncu wyjsc.

Cos ze mna jest chyba nie tak, ale jak narazie nie boje sie porodu. Dziwne....

Pozdrawiam:)

witam:)
u mnie takze sloneczko swieci:-) dzisiaj tesciowa z moja mama jada zamowic lozeczko i gdzies za dwa tygodnie powinnam je miec tutaj:-)
za tydzien ide do lekarza i zobaczymy czy maly sie przekrecil, jak nie to bede miala usg i zobaczymy co dalej:-p

Witam serdecznie.
Do Myleene: wszystko z Tobą jest ok ja też nie bałam się porodu, grunt to myśleć pozytywnie choć mnie czasem się to nie udawało. Mój Oluś nie spieszył się na świat, za dobrze mu było w brzuszku mamy i urodził się tydzień po terminie. Trzymam kciuki :))
A co do angielskiej służby zdrowia to ja jetem bardzo zadowolona

czesc wam wszystkim
Witam wszystkie nowe mamusie a stare pozdrawiam i bardzo dziekuje za gratulacje
U mnie wszystko ok, dostalam pokarm i teraz moge dwoje wykarmic, mala budzi sie w nocy na okolo 4 godziny i nie moge sie wyspac ale pozatym jest ok.
Nie wiem czy ktoras z was miala opuchlizne po porodzie jezeli tak to prosze powiedzcie jak sie tego pozbyc, jestem jeszcze gorzej opuchnieta niz przed porodem i ciagle boli mnie glowa.
Dzisiaj bylismy z Maja i moim M w konsulacie po paszport i udalo mi sie zalatwic odbior przed wylotem w maju do polski. Lecimy 6 maja na dwie komunie, jedna mojej chrzestnicy druga mojego M. Cale szczescie ze w tym samym dniu 10 maja.
Monika1213 daj znac jak bedziesz juz mogla, pozdrawiam.

bernardeta- ciesze sie bardzo ze u ciebie wszystko ok... super ze tak szybciutko dostaniesz paszport...

Witam Was

Bernadetka jeszcze raz gratulacje- trzymaj się kobieto!!!

U nas nie ma słoneczka zimno się zrobiło a w dodatku wyprałam wczoraj Milence kombinezon i lipa musimy dzisiaj posiedzieć w domu:crazy:
Mała teraz śpi bo w nocy budziła się cztery razy- także jestem nieprzytomna mam nadzieję że dziewczynki dadzą mi oko zmrużyć w trakcie dnia

Zmykam jeść śniadanie-miłego dnia

reklama
Witam mamusie w sloneczny i cieply dzien!!!!!!!!!
WIOSNA!!!!!!!!!!
Jakos mam dzis dobry dzien czekam na paczke z Next-a z ubrankami... i juz nie moge sie doczekac az ja rozpakuje i popatrze sobie rzeczy...
Ja dzis wyspana i brzuszek tez mniej boli....
Synek w przedszkolu a maz pojechala po zakupy bo mi sie nie chcialo....
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i udanego piatku zycze.....buzka....

Do góry